Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a Miitt.hu?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem bővebben:

Valaki közületek vett már részt a honlapon ( [link] hírdetett programokon?

Ha igen, akkor milyen a tapasztalatotok?

Érdemes előfizetni is?

2022. júl. 31. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Szerintem komolyan veszik, elő is fizethetsz.
Komolytalan, nem érdemes időt és pénzt vesztegetni rá.
7 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%

Ez akkor egy konkrét reklám akar lenni?

Mert az tilos az oldalon hirdetni.

Ezért JELENTETTEM is a kérdésed, reklámozás miatt.

2022. júl. 31. 11:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem reklámozás. Csak kíváncsi lettem volna arra, hogy, aki már járt már az oldalon mit gondol. Mert, ha nem érdemes, akkor be sem regisztrálok.
2022. júl. 31. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy friss oldal, aminek ingyen reklámot akart valaki csinálni, egy sokak által látogatott oldalon,vagyis ezen.

Én is így látom, ahogy az első.

2022. júl. 31. 11:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyszerű, akkor biztos rosszul fogalmaztam meg. Hogy tegyem fel a kérdést, hogy ez legyen a lényege (hisz erre lennék kíváncsi...), de ne legyen reklám szaga?
2022. júl. 31. 11:25
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Ezmiez??
2022. júl. 31. 11:30
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Jujj és nagy betűvel írta hogy jelentette.. Ohh szív leszakad komolyan mondom😢😢 Jézus ereje hol tartunk...
2022. júl. 31. 11:32
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező ne itt reklámozd az oldalad, vagy kitudja mi közöd van hozzá, ez nem az a felület.

De a regisztrációnál is le van írva, meg ha kiírsz kérdést ott is, ha figyelmesen elolvasol mindent.

2022. júl. 31. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

#6 vagyok

Kieg. Mondjuk az ilyen megnyilvánulásokkal az iq-szint is REKLÁMOZVA van szóval a törlés mehet oda is🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. júl. 31. 11:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Néhány válasz olyan itt, mint régen a chaten, amikor csórgó nyállal írták, h NE REKLÁMOZZ😆
2022. júl. 31. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Több éve működő vállalkozás a gyengébbek kedvéért...

Korosztályonként vannak csoportok programokkal.Alapjában jó a dolog, mert szituációs ismerkedés és semmi erőltetés.

Megválogatják a jelentkezőket-kicsit össze is, tehát nem a lóvélehúzás a céljuk, mint sok más szolgáltatónak.

Egy misét érdemes tenni annak, aki tökösebb a fikázásnál, aztán a továbbiakat eldönti;)

2022. júl. 31. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!