Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég az ha egy pasi el tudja hitetni valakivel,hogy stabil és megbízható?
Figyelt kérdés
Ami nem jelenti, hogy tényleg az, de nem ez a lényeg, hanem hogy el tudja adni magát mégha szélhámos is. A megbízhatóság és az önmarketing nem jár mindig együtt.2022. júl. 30. 16:13
11/13 anonim válasza:
Rövidtávon lehet. Hosszútávon kizárt.
12/13 anonim válasza:
Szerintem az inci-fincik által vázolt "normális pasi anomália" pont ezen a helyzeten alapul...
13/13 anonim válasza:
#12 vagyok
26F ez lemaradt
Egy másik kérdésnél dagadt nőnek lettem titulálva az inci-finci kifejezés használata miatt🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!