Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbízhatok benne?

Figyelt kérdés

Van egy távkapcsolatom és már elég rég, hogy nem találkoztam a lánnyal.

Már hónapok óta nem voltunk együtt.

Arra gyanakszom, hogy van valakije csak nekem nem mondja hogy éltesse a kapcsolatunkat.

Mióta gyanakszok azóta nem beszélünk annyit. Az utolsó beszélgetésünkél panaszkodott, hogy mennyire egyedül érzi magát. Én kérdeztem hogyha ott lennék akkor is így lenne. Amire azt válaszolta hogy talán nem.

Ez még jobban elbizonytalanított.

Úgy érzem, tudja hogy nagyon szeretem és ezért megtart pótjátékosnak.

Lányok ha szerettek valakit kibirjátok szex nélkül hónapokig.

Mi a véleményetek, van még más is?

2022. jan. 15. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Talán nem?"

Ha nincs is más neki, szerintem szakítani szeretne, mert nem bírja a távkapcsolatot, mert nem látja a végét a fejlődésre.....

2022. jan. 15. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ennek így mi értelme amúgy?

hogy van egy csajod a felhőben?

2022. jan. 15. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Biztosan van valaki más is az életében. Legjobb lenne tisztázni hogy hogy álltok.

Biztos nem bírja ki egy nő sem 2 hónapnál tovább.

2022. jan. 16. 04:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Erre nem adnék, hogy nem bírja ki. Ismerek olyant, aki már több mint 6 éve nem szexelt, és el van nélküle. És mostanság beszélgettem egy olyan nővel, akinek van párja és panaszolta, hogy a pasija állandóan dugni akarna, de ő simán el lenne szex nélkül évekig is.

Itt van exem, neki se hiányzik, mióta elvesztette. Azóta már vagy 4 hónap eltelt. Azt mondta, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében, hogy nincs.

2022. jan. 16. 05:24
 5/8 anonim ***** válasza:

#4!

Az aszexuális emberek is kívánják a szexet fél vagy évente. Ne dőlj be ilyen hülyeségnek hogy nem kívánják a szexet. Valahol annak ki kell jönnie, idegbeteg vagy undok házi sárkány lesz. Önmegtartóztatást csinál magával, bünteti a testét és a lelkét. A barátnőd sem 100-as már ne haragudj. Nem voltál jó neki, ezért mondja azt neked. Ha most ilyen, mi lesz később?

2022. jan. 16. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem aszexuális az ismerősöm, hiányozni lehet hiányzik neki, de nem szexel senkivel. Exemet meg nem vonzza a szex. Én voltam az első neki, szóval ez a nem voltál jó neki egy baromság. Szimplán csak prostizni jártam előtte, amiről tud, és szerencsétlen tökre úgy gondolta, hogy csak azért vagyok vele, hogy legyen kit ingyen dugni. Ami nincs így.
2022. jan. 16. 06:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Az nem biztos, hogy van valakije, csak az, hogy már nem érdekled. Persze ezt így nyilván nem meri kimondani.
2022. jan. 16. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Talalgathatunk hogy miért, nem ide kellene kiírni a gondodat. Felnőtt emberek vagytok, párkapcsolatban éltek és ilyenről nem mertek beszélni!? Hihetetlen milyen emberek vannak.
2022. jan. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!