Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég az ha egy pasi el tudja hitetni valakivel,hogy stabil és megbízható?
Mindenki ilyen, nem? Mindenki azt a képet szeretné magáról mutatni, hogy stabil és megbízható. Aztán ez vagy bejön vagy nem. Mi számít stabilnak és megbízhatónak?
Könnyen le lehet rombolni egy átlagos ember önbecsülését annyira, hogy ne legyen többé stabil legalább átmenetileg, például ha megszűnik a munkája, ne tudja fizetni a lakáshitelét, stb.
És mikor megbízható valaki? Ha bízhatok benne, hogy az én érdekeimet is figyelembe veszi ha dönt? És ha nem akarja? Mert egyszerűen nem egyeznek ezek az érdekek és úgy dönt hogy el akar szakadni tőlem? Akkor már nem megbízható? Nekem nem az, de lehet hogy másnak attól még ugyanannyira az.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezek a kijelentések önmagukban nem jelentenek sokat, mindenki jó képet akar festeni magáról és az emberi kapcsolatok viszonylagosak.
Ismerkedésnél még meg tudja etetni a nőt,de nem lehet ezt megjátszani hosszútávon!
Azt olyan alap szituációkból is le lehet szűrni,amik teljesen hétköznapiak. Minél több randin lesztek túl annál inkább kibukik a 💩
6 Mindenki hazudik magáról nap mint nap. Például egy munkahelyen nem mutatod ki általában a gyengeséged mert felhasználják ellened. Csajozni sem azzal fogsz hogy miket hibáztál eddig, hogy mennyire bizonytalan vagy néha önmagadban, pedig mindenkiben felmerülnek ilyen gondolatok, mert ha nem akkor pszichopata.
Idővel ismeri meg egy kapcsolatban az ember a másik "gyenge" oldalát és ha van benned szemernyi empátia akkor ilyenkor nem lehordod, hogy húúúú hááát nem is ilyennek mutattad magad, hanem megpróbálod megérteni őt, nem?
Kitalálom, olvastad a kérdést, hogy miért buknak a ribik nős férfiakra vagy ilyesmi, és a tippek alapján akarsz csajozni.
Szerintem nem lehet előadni, ha amúgy nem ilyen vagy. Ebben a tekintetben a tettek beszélnek.
Persze,ne azzal nyiss hogy miben hibáztál,de attól nem kell tök más képet mutatni magadról mint amilyen vagy! Én csak ezt mondom, különben már egy hazugságból indululó ismerkedésre akarsz alapozni egy kapcsolatot?!
Igen,megérthetem őt, és meg is értem! Néha az erősebb férfiak is kimutatják a "gyengeségüket". De ezek nem gyengeségek,csak fel kéne vállani! És az a gyengeség hogy ezt nem teszi meg.
A megbízhatóságról meg hagy ne nyissak vitát,hogy ha valaki azt hazudja magáról hogy ő az és mégse.
De attól a hazugság az hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!