Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak ha nem írunk vissza ?

Figyelt kérdés

Adott egy kérdés bármelyik topikban. Válaszolunk rá, és ha csak egy kicsit is sejteni lehet, hogy nők vagyunk rögtön jönnek a privát üzenetek, meg akkor is ha a kérdésnek semmi köze az ismerkedéshez.

Ezt miért csinálják ?

2022. júl. 29. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedni akarnak. Ne nézd az inboxodat, ha nem akarsz levelezni és kész.
2022. júl. 29. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ne hisztizz feleslegesen, és főleg ne hazudj. Nekem 1, azaz 1 topikban jönnek csak ezerrel az üzenetek, pedig jelen vagyok jó néhányban azért. Nem igaz amit írsz, és azt sem hinném, hogy csodálkoznak :)
2022. júl. 29. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Na, erre a kérdésre jönnek majd csak igazán.
2022. júl. 29. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akarok ismerkedni, de

1. Nem bűncselekmény, ha egy férfi igen.

2. Amit állítasz, az nem igaz. Csak a szexualitás kategóriában özönlenek a privátok, máshol ritka.

2022. júl. 29. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy beszélgetős oldal, viszont senki nem kényszerít rá, hogy rákattints az Üzeneteid gombra. Szabad akaratodból teszed.
2022. júl. 29. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont azt akartam írni amit a #4 is, hogy nem mindegy melyik kategóriáról van szó, és nem mindegy hogy milyen választ adtál. Ha te valamilyen olyan témát "boncolgatsz" ami érdeklődésre adhat okot a másik nemnél, akkor kapsz privátokat (vagy esetleg ha poénból trollkodik valaki). Vagy akkor is ha leírod hogy hány éves vagy, akkor biztos bepróbálkozik az adott korosztály.

Persze neked meg jogodban áll nem figyelembe venni a privátot, ha nem akarod.

2022. júl. 29. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordul, hogy Felnőtt párkapcsolatok rovatban megérkezik egy-egy kósza privát üzenet. Általában ilyesmi, hogy: "Syia korod?" De nem vettem észre, hogy az ilyenek különösen nyomulnának. Ha nem válaszolsz, akkor nem írnak rád még egyszer, nem követelőznek, nem vonnak kérdőre vagy ilyen. Legalábbis ez a tapasztalatom.
2022. júl. 29. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Szoktak írni nekem is, de simán nem válaszolok. Még senki nem csodálkozott vagy kért számon érte.
2022. júl. 29. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyesek, bár kevesen, de vannak, akik csak kommunikálni szeretnének valakivel, mert egyedül vannak otthon, és nem mondja el, de pl.: fél, és csak emberi írást szeretne, azaz kommunikálni. Vagy csak barátkozni, de valahogy rosszul kezdni...
2022. júl. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!