Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit "olvastok ki" a mély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "olvastok ki" a mély szemkontaktusból?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha valakivel mélyen összetalálkozik a tekintet, ti tudtok valamit kivenni belőle? Éreztétek, hogy mintha megállt volna az idő körülöttetek? Illetve nézhet így valaki, ha pl. ki nem állhatja a másik felet?

2022. júl. 28. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen meg lehet különböztetni a vonzalom és az agresszió/utálat közötti szemkontaktust.. Teljesen más a kettő, nem tudod összekeverni, az utóbbi ilyenkor minimum érzés nélküli rezzenéstelen, vagy a "gyilkolni tud a szemével" típusú nézés. Érzed a különbséget, hidd el. :D Teljesen más az arcod is, mimikád közben.

Nekem is volt pár ilyen élményem, vonzalom alapú.

A legemlékezetesebb az volt, amikor megfeledkeztünk egyszer csak a körülményekről, a többi emberről, csak egymás szemét néztük hirtelen, elveszve benne.. AZ idő teljesen megállt, elég hosszan néztük egymást, a fejemben elég sok minden lepörgött közben.. Majd megszólalt mellettünk valaki, akkor kapcsoltam, és elengedtük lassan egymás tekintetét.

Sosem volt hasonló, hogy a külvilág ilyen szinten megszünjön, nagyon jó élmény volt.

2022. aug. 10. 08:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszi a válaszod, nekem ugyanez volt, ugyanezt éreztem, de azóta valahogy kerüli a tekintetem az illető. Inkább másfele néz mint rám. Úgy nézem, több ilyen szerencsém szemezés terén vele nem lesz :D
2022. aug. 10. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok

Nem csodálom. :) Ami velem történt, ez a hosszú és mély szemkontaktus, nem az a szimpla pár mp-s elmélyedés (bár az is jó élmény).. Szó szerint mintha a lelkemig hatolt volna a másik. Tényleg csak a körülöttünk lévők megszólalása törte meg egy idő után az egészet.

Én is zavarba lennék utána, és még akkor, ezután sem tudtam a szemébe nézni először. Ez nagyon intim szituáció.

2022. aug. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!