Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "olvastok ki" a mély szemkontaktusból?
Igen, volt ilyen. Semmi mást nem érzékeltem magam körül, csak az arcát és azt a tekintet.. Belevesztem a szemeibe. Érdekes élmény volt, mintha megállt volna az idő. Ráadásul pont egy ajtóban álltunk, ő jött volna ki, én mentem volna be. Látásból már ismertük egymást, ez pár alkalommal megtörtént.
Szerintem egyértelműen vonzalmat lehet belőle kiolvasni.
Ha valakit utálok, arra nem nézek így.
Az én esetem:
Vonzódom egy idősebb férfi kollégámhoz, van hogy beszéd közben mélyen a szemébe nézek, én elveszek a szemeiben meg minden,alig tudok olyankor arra figyelni amit mond kb megszűnik minden, ő sem töri meg a szemkontaktust. Viszont szinte tuti, hogy nem jövök be neki,csak ilyen kis közvetlen a pasi, és családod. Azt remélem csak, hogy ő ezekből semmit nem vesz észre.
Ember és szituációfüggő. Van akinél nem volt semmi ami eszembe jutott, nem gondoltam semmire. Elvesztem, olyan volt mintha megállt volna az idő, pedig csak mp-ek voltak.
Volt akivel csak a kíváncsiság, vajon mire gondol.
De én ilyenkor nem szeretek gondolkodni, csak hagyni hogy történjen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!