Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit "olvastok ki" a mély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "olvastok ki" a mély szemkontaktusból?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha valakivel mélyen összetalálkozik a tekintet, ti tudtok valamit kivenni belőle? Éreztétek, hogy mintha megállt volna az idő körülöttetek? Illetve nézhet így valaki, ha pl. ki nem állhatja a másik felet?

2022. júl. 28. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen. Semmi mást nem érzékeltem magam körül, csak az arcát és azt a tekintet.. Belevesztem a szemeibe. Érdekes élmény volt, mintha megállt volna az idő. Ráadásul pont egy ajtóban álltunk, ő jött volna ki, én mentem volna be. Látásból már ismertük egymást, ez pár alkalommal megtörtént.

Szerintem egyértelműen vonzalmat lehet belőle kiolvasni.

Ha valakit utálok, arra nem nézek így.

2022. júl. 28. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször. Ugyanazzal az emberrel. Szerelmes vagyok belé, de már soha többé nem látom. De az a tekintet mindig velem marad mostmár.
2022. júl. 28. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Én semmit
2022. júl. 28. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pont ugyanazt mint amit az első írt.
2022. júl. 28. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkatársnőmmel vagyok így. Volt, hogy hosszan egymásra néztünk, van, hogy máskor is összepillantunk, de nem csípjük egymást. Nagyon ritkán normálisan elbeszélgetünk egymással, de olyan kutya-macska kapcsolat van köztünk, viszont e mögött lehet épp, hogy szimpátia lenne...? Nem tudni.
2022. júl. 28. 21:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Én kémiát érzek ilyenkor. Meg romeo es julia effekt hogy ugysem lehetunk egymáséi.(körülmények miatt pl kocsiból néz ki rám és megy tovabb mindenki. De abban a pillanatnan lepergett kb egy kész kapcsolat is vad szexszel, habár volt aki bekövetett kocsival minden utcán az jo sztori volt :)))
2022. júl. 28. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetem:

Vonzódom egy idősebb férfi kollégámhoz, van hogy beszéd közben mélyen a szemébe nézek, én elveszek a szemeiben meg minden,alig tudok olyankor arra figyelni amit mond kb megszűnik minden, ő sem töri meg a szemkontaktust. Viszont szinte tuti, hogy nem jövök be neki,csak ilyen kis közvetlen a pasi, és családod. Azt remélem csak, hogy ő ezekből semmit nem vesz észre.

2022. júl. 28. 23:11
 8/13 anonim ***** válasza:
éhes, vagy szomorú, vagy túl száraz a szeme, nem aludt eleget
2022. júl. 29. 06:57
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
Pin kód;kártya ill.számlaadatok stb. Csak a szokásos🤣🤣
2022. júl. 29. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ember és szituációfüggő. Van akinél nem volt semmi ami eszembe jutott, nem gondoltam semmire. Elvesztem, olyan volt mintha megállt volna az idő, pedig csak mp-ek voltak.

Volt akivel csak a kíváncsiság, vajon mire gondol.

De én ilyenkor nem szeretek gondolkodni, csak hagyni hogy történjen a dolog.

2022. júl. 29. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!