Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti milyen gyakran isztok? És ezt mennyire nézi jó szemmel a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Itt szinte minden válasznál azt látom hogy zéro tolerancia. Kizáró ok az alkoholfogyasztás.

De ez a valóságban tuti nem így van.

2022. júl. 28. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A való életben: a, nincs barátnőm; b, nem iszok; c, akkor sem innék, ha lenne barátnőm.
2022. júl. 28. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
3-4 havonta egyszer. Részeg kb 2 éve voltam utoljára. Nincs megjegyzés rá.
2022. júl. 28. 21:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Férjem évente néhány alkalommal. Leginkább alkalmakkor, vagy ha barátokkal úgy jön ki a lépés, hogy megkívánnak egy sört pl.

De egy alkoholista szülő után, meg hogy egyáltalán nem ivott alkoholt mikor megismertem, ennél többet nem is néznék el neki.

2022. júl. 28. 22:40
 14/28 anonim ***** válasza:
51%

5, nyugi, nem vagy egyedül, én párom is kb minden nap iszik pár sört, de nem úgy , hogy hat is neki, nem rúg be egyáltalán ezektől. (Legalább ne csak téged szedjenek szét majd a hiénák.)

Én jelenleg semmit nem iszok(várandós vagyok), amúgy, időszakos. Amikor úgy van, szinte naponta 1-1 cider, vagy mióta tudok koktélt csinálni akkor azokat. Aztán van, hogy hetekig hónapokig semmi.

2022. júl. 29. 00:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hetente összejöveteleken, nyaraláson, ünnepek alatt... Egyikünk sem veti meg az italt, pedig összességében egészségesebben élünk, mint a nagy átlag. Néha jólesik kirúgni a hámból. A barátaink is lazák ilyen szempontból.

Van, hogy hónapokig nem iszunk, de volt már olyan, hogy fejenként egy üveg bortól fejreálltunk. Nekünk kellenek az ilyen közös élmények is néha.

30F 26N

2022. júl. 29. 02:35
 16/28 anonim ***** válasza:

Amúgy most eszembe jutott, hogy mikor gyerek voltam, lakott a lépcsőházban egy középkorú házaspár, akik jó fejek voltak

de sajnos mindig részegek voltak. Kíváncsi lennék, hogy mi lett velük. Vajon ketten együtt ki tudták jönni az alkoholizmusból, vagy az egyik mindig visszahúzta a másikat?

#2 voltam.

2022. júl. 29. 05:40
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
Sosem ittam, nem is fogok.
2022. júl. 29. 07:31
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
Itt senki sem iszik, vicces ez a gyakori :D
2022. júl. 29. 18:08
 19/28 A kérdező kommentje:

Mi szoktunk inni, én ebben eddig semmi rosszat nem láttam. Nem részegre isszuk magunkat, főzés , vacsi közben pl egy üveg bor. Természetesen nem minden nap. De kéthetente 1x biztosan.

Múltkor egy buliban voltunk, ami amúgy pasi buli lett volna, de 3 nő elmehetett. A másik 2 nő olyan hisztirohamot kapott amikor a párja már kicsit többet ivott hogy én szégyeltem a viselkedésüket.

2022. júl. 29. 18:17
 20/28 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
18: Egyébként igen. Azt hittem kisebbségben leszek, erre senki nem iszik:D
2022. júl. 29. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!