Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja egy férfi? (A kérdés olyan férfiaknak szól, akik csináltak már ilyet, csak úgy nem engedi kiírni.)
Ha a nő egyedül van, és nincs semmi indoka, hogy odamenjen hozzá, akkor nem megy oda beszélgetni soha. Legfeljebb távolabbról nézi, mosolyog rá.
Ha viszont társaságban van a nő (mindegy, hogy kikkel, lehet férfi, nő, a férfi számára ismert, ismeretlen, a lényeg, hogy nincs egyedül), akkor már odaszól neki, vagy odamegy hozzá. Illetve, ha ő (a férfi) van társaságban és a nő ott megjelenik, akkor is elfordul a társaságtól és a nővel kezd el beszélgetni.
Szóval ellentmondás, mert nyilván nem érdekli a nő, hiszen amikor ott a lehetőség, hogy a nő egyedül van, nyugodtan odamehetne hozzá, akkor nem megy. Viszont, ha nem érdekli, akkor miért mindig vele foglalkozik, ha többen vannak?
Bocs, de ez nem valami nagy segítség. Az tök mindegy, hogy engem érdekel-e, mert arra tudom a választ. Ha ÉN odamegyek, attól továbbra se tudom, hogy ő miért úgy cselekszik, ahogy, hiszen én mentem oda. Azt meg nyilván tudom, az hogy miért tettem.😂
Én nem viselkedek ellentmondásosan, tehát nem tudom kitalálni, hogy más miért, pedig engem az érdekel.
5-ös!
Ez körülbelül akkora spekuláció, mint mikor anno irodalom órán, ki kellett találnunk, hogy "mire gondolt a költő?"! Közben meg lehet, hogy nem is gondolt semmire, csak be volt piálva, és írt valami marhaságot ami épp eszébe jutott.
#3!,#4! Pontosan, de ez nem valami nagy felfedezés, mivel benne van a kérdésben 🙄 Ha TE csinálsz ilyet, akkor tudod, miért teszed. Ha szívesen segítesz, akkor megírod, nem egy agysebészet. Ha nem csinálsz ilyet és/vagy nem akarsz segíteni, továbbgörgetsz.
#5 Köszönöm, ez lehetséges magyarázat, bár a "vár valakire" nem opció.
#6! Ő legalább megpróbálta. Nem olyan, mint a verselemzés,azt én is utálom, mert ott konkrétan egy emberről kellett kitalálni baromságokat. Itt a kérdés azoknak szól, akik tesznek ilyet, magukról meg csak tudják, hogy miért csinálják.
#8! Tényleg? Én róla nem gondolnám. Szerintem ahhoz ő túl jó ember.
#9! Sajnos már nem tudom😥 Egyébként is odajön, ha oda KELL jönnie. Szóval, ha valami okból oda kell jönnie, akkor már cukiskodik, meg ilyenek, hisz már úgyis ott van.😂 De ha nincs apropója, csak úgy "magánemberként" odajöhetne, úgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!