Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!! Ti osszejonnetek egy olyan férfival aki gyavabb mi a nyúl?
Es nem csak az, hogy nem szeret konfrontalodni, hanem tényleg gyáva.
Neha jobb a békesség persze, de ha valaki megtamadja a barátnőjét akkor se csinal majd semmit?
Rengeteg ilyen ismerek, és boldog párkapcsolatban élnek 😳
De nem én vagyok akit meg kell védeni, egy szóval sem írtam ilyet, ez az egész tarsashaznak az érdeke lenne hogy ne balhezzon az egyik itt lakó..
Nem ertem ebből a szövegből miert kell olyat kikovetkeztetni hogy buta vagyok,nem vagyok buta, 2 diplomám van és jelenleg tolmacskent dolgozok, szimplán ez egy kérdés volt mert már régóta kíváncsi vagyok más mit gondol erről
"Mi ketten élünk mint nők, nehogy már mi menjunk ki verekedni. "
Nekem meg az nem kéne, aki kimegy verekedni.
Erre az oldalra lassan kérdést sem lehet leirni, miért nem írjátok le akkor h szerintetek ez normális, ti elfogadnatok ilyet és ennyi. Bár a szavazatok nem ezt mutatják
De nyugodtan cserélek lakást bárkivel 1 éjszakára nézzétek meg milyen néha, aztán majd eldontitek ezután normális e ha egy pasi kussol, persze ha ez egyetlen alkalommal történik meg akkor nem, de évek óta ez megy.
Akkor miért nem fognak össze a ház lakói és a közösképviselővel karöltve adnak ultimátumot a jóembernek, hogyha tovább balhézik, rongál, akkor rendszeres vendég lesz nála a jard. Ez pont nem egy olyan helyzet, amit csak erőszakkal lehet megoldani, mert azzal csak felhergelik az ilyeneket és a végén még tényleg alágyújt az lakóknak.
A kérdésnek meg semmi köze a hozzászólásaidban leírt szituációhoz. Ahogy valaki már korábban is írta, az ott lakó férfiak nem gyávák, csak érdektelenek, max. kiszólnak, ha az ő ajtójukon dörömböl az alkesz, aztán részükről letudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!