Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!! Ti osszejonnetek egy olyan férfival aki gyavabb mi a nyúl?
Es nem csak az, hogy nem szeret konfrontalodni, hanem tényleg gyáva.
Neha jobb a békesség persze, de ha valaki megtamadja a barátnőjét akkor se csinal majd semmit?
Rengeteg ilyen ismerek, és boldog párkapcsolatban élnek 😳
"Rengeteg ilyen ismerek"
Igazán? Én meg egyetlen olyan férfit sem ismerek, akivel megtörtént volna, hogy a párját a szeme láttára megtámadták, és kiderülhetett volna, hogy megvédi-e vagy elszalad.
Arra értettem hogy rengeteg olyan embert ismerek aki ennyire gyáva.
Persze ez nem mindennapos eset, de megtortenhet. De akkor írok egy másikat ami tényleg megtortent nalunk: van egy elég balhés lakó alattunk, minden 2.nap annyit iszik hogy holt részeg lesz, üt, ver mindent a lépcsőházban, volt olyan hogy a mi ajtonkat is utogette. 1x kihivtam a rendőrséget, de nem csináltak semmit. Mi ketten élünk mint nők, nehogy már mi menjunk ki verekedni. Illetve akik csak berlik a lakást azok se mehetnek ki es pofozhatjak fel. Na es ilyenkor a többi ferfi lakó az hol van?
Nem kell erőszakos f*szk*l*pnak lenni, de azért egy férfi legyen már férfi amikor olyan helyzet van.
Jaj bocsánat elirtam
*ilyet
Nem nőként, de...
Titkolni kell a gyávaságot, és szar kifogásokkal, jó kamudumákkal kiváltani. Kis kreativitással megoldható. Hazudni kell, mint az életben mindig. Erről szól az élet (fáradt mosoly)
Szimplán csak le se szartak az ott lakó férfiak, ez nem gyávaság, hanem ignorálás, mert idegenek vagytok. Egyik se a pasid, mi közük van hozzád, nem értem hogy tudod a kettőt összevonni. Nemtom te hol élsz, de a legtöbb családon belüli erőszak esetén se csinálnak szart se a szomszédok, amikor valaki üvölt kifele, ha esetleg azt üvölti, hogy segítség, akkor talán megjelenik valaki, de kb ennyi. Azért, mert a rendőrök haszontalanok, senkinek nem kell erőszakosnak lennie.
Különben baromság erőszakkal fellépni, csakis önvédelem esetén megengedett, ez pedig egy konkrét veszélyes helyzetben derül ki, hogy másnak kell-e megvédenie a gyengébbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!