Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az anyjának, hogy 14 évvel idősebb vagyok nála? 29/F
Leszarom az egész szöveget. 14-15 éveseket hagyd békén főleg ilyen 30 körül. Volt fiatalabb koromban egy ilyen beteg állat az életemben, akit szerencsére végül sikerült lekoptatnom. Az is elkezdett vonzódni hozzám azt voltam..14?
Ha nem tudsz a saját korosztályoddal boldogulni hát menj a 18 felettiekre. De ne általános iskolásokra. Az ilyeneket jóhogy megveti a társadalom, már ránézni is undorító. Garantálom hogy egyik gyereknek se maradna meg szép emlékként.
Az anyja meg jól teszi, kiskorú ő felelős érte. Nem akarja hogy trauma érje.
"Nem egy ilyen olvasok, hogy 16-17 volt a csaj, pasija meg 26-30 körül, aztán már gyerekük van, stb."
Attól még, mert van ilyen nem lesz rögtön normális. Felnőtt férfi kislánnyal kezd ott gond van, normális ember látja miért és elítéli.
"Vagy ha azt írtam ki fiúként hogy a fiatal lányok ne legyenek idős férfiakkal, ezren letámadtak, hogy a fiatal lányok igenis korán érnek és tapasztalt férfi kell nekik"
Persze, mert a szex és a tini kapcsolatok kategóriában sok az olyan húgyagyú, aki helyesli még nem lesz normális, a tinik meg mindig azt hiszik magukról, hogy érettebbek a koruknál...
23:
Arról beszéltem, hogy a folyamatosan lejjebb tolt törvényi szabályozások eleve nincsenek szinkronban a gyerek érzelmi-értelmi fejlettségével, ami a beleegyezéshez szükséges, ezért felesleges abba kapaszkodnia a sok perverznek önigazolásért, hogy "de, hát 14 évesen már szabad préda, mert törvény bácsi engedi... Legális, nem vagyok ferde hajlamú, stb".
Ezzel szemben te egy az egyben a másik oldalra hárítod a felelősséget.
Miért nem az a fő kérdés, hogy a sok ferde hajlamú f@szt ki nem neveli meg, aki már formásabb tízévest is megdgna?
Miért egy mentálisan fejletlen, fejlődő szervezetnek kell a hibásnak lennie, akinek úgy átmossák a túlpörgött hormonjai az agyát, hogy fel sem fogja, mi van körülötte? Miért nem az a felnőtt tartozik felelősséggel, aki rögtön rámozdul? Miért az anyja meg az apja a hibás, amiért a sok korosztályához képest szellemileg visszamaradott, kiéhezett sz.r a gyereke körül koslat, ha már felnőtteknél esélye sincs? Mindenki bűnös nyilván csak a szexuális kihasználó nem, tipikus magyar mentalitás.
Igenis b@sszák csak az összes pedofil és efebofil gyökeret börtönbe, aztán majd lesz változás, mert elgondolkoznak rajta, hogy X év popószex a dutyiban meg egy elkxrt erkölcsi bizonyítvány ér-e ennyit.
Sok tininek a szuperhős módra repkedés gondolata is imponál, mégse kap buksi simit az, aki arra biztatja, hogy ugorjon le a tizedik tetejéről, mert jó lesz.
Ez a világ leghülyébb érve a végén. Azt is sokat lehetett hallani az elmúlt években, hogy hány ember lett COVID-os, mégse gondolja azt senki, hogy csak azért, mert sokakat érint, jó dolog. Afrikában meg sokan döglenek éhen, mégse követendő példa. Rengeteg a világban a gyilkosság is, az értelmesebbje szerint mégse poén embert ölni.
"Vagy ha azt írtam ki fiúként hogy a fiatal lányok ne legyenek idős férfiakkal, ezren letámadtak, hogy a fiatal lányok igenis korán érnek és tapasztalt férfi kell nekik"
Ezek általában pont efebofil szörnyszülöttek bizonygatják vagy az elhanyagolt, naiv, identitásválságban szenvedő, apakomplexusos kislányok, akiknek annyi önbecsülésük vagy működő agysejtjük sincs, mint egy papucsállatkának. -.-
Minden ilyenre jut kétszer annyi egészséges felnőtt, aki szerint ez gáz, és kétszer annyi tinilány, aki szerint para, ha egy tíz, húsz, harminc vagy netán negyven évvel idősebb kéjenc lohol a nyomában. Nekem még "fura mód" egy barátnőm se volt, aki normálisnak gondolta volna az ilyen férfiakat, és engem is kivert a víz a 10+ évvel öregebb füttyögőktől.
Persze, annyira érett "minden" tinilány, aki nem elől deszka, hátul léc, hogy egy szinten vannak szellemileg ezekkel a nagyon érett, nagyon férfias pasikkal... Ha ez esetleg igaz is, akkor azt felejtitek el, hogy ti már csak hülyébbek lesztek, mert elértétek a teljes szellemi kapacitásotokat, egy ilyen tini meg nem, fél év múlva lehagy titeket a f@szba. :)
Súlyos fogyatékos vagy te kérdező. Nem nyugszik a méreten aluli kis farkad hogy mindenképp egy tapasztalatlan gyereklányba akarod beletenni?
Keress harmincas nőt akinek volt már 50 pasija. Ott felelj meg ha tudsz.
Ez egy mentális betegség, menj orvoshoz.. :(
Nyilván oka van hogy a korosztályodban nem mutat irántad érdeklődést egy nő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!