Miért gondolják azt itt sokan, hogy huszonévesként idősebb nővel összejönni olyan nagy dolog?
Nekem szinte csak idősebb barátnőim voltak. 22 évesen volt egy 34 éves nő, 23 évesen egy 26 éves (ez nagyon rövid volt), 24 évesen pedig egy 36 éves. Egyetlen egyszer volt nálam fiatalabb barátnőm.
Szerintem az idősebb (32-35 fölöttiek) már úgy általánosságban kevesebbet várnak el, és nekik nem az a legfontosabb, hogy a "barinők" mint szólnak az új pasihoz, hanem képesek érettebb módon választani, a saját preferenciáik szerint. Szóval olyan 33-35+-os nőt könnyebb fogni fiatalon, mint huszonévest.
Az ilyenek fazonok mint te, tipikusan azok, akik pināt is csak .jpg formátumban láttak...
Szerintem már nővel összejönni is nagyonnagy dolog.
91F incel
Jóvan főnököm ne tetézd!!
2012. augusztus 13-a óta nős vagyok, az akkor 36 éves nőt vettem el, két gyerekünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!