Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez igaz lehet, hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz lehet, hogy több férfi dobja a nőt az első éjszaka után mint fordítva?

Figyelt kérdés

Ez mi miatt lehet?

Annyi ilyen történetet hallottam

Miért kell eldobni valakit egyetlen alkalom után? Miért nem adnak még egy esélyt?

Én tuti mindenkinek adnék. Olyat persze el tudok képzelni hogy néhány alkalom után rájönnek az emberek hogy nem jó nekik egymással a szex, de szerintem azt egy alkalomból nem lehet leszűrni. Lehet valami miatt elrontották az elsőt.

Ha nem neten ismerkednek meg és már ismerték egymást, beszélgettek személyesen is, emiatt kialakult a vonzalom, akkor egyetlen éjszaka után képes valaki eldobni azt amiért addig annyira oda volt?

De mondom több alkalom után előfordulhat, na de egy.

Főleg akkor nagyon rossz a szituáció ha a másiknak érzelmei vannak.

De ez az egyetlen alkalom után lelépek azoknál van akik semmit nem éreznek a másik iránt?

Ha vannak érzelmek, akkor adnak még esélyt a másiknak?

És ez inkább férfiakra jellemző vagy nőknél is előfordul hogy nem adnak lehetőséget a folytatásra?

Hogyan lehet azt feldolgozni, ha az ember szeret valakit, aki az első alkalom után lelép?

Ilyen esetben érdemes tartani a kapcsolatot, hátha esetleg a későbbiekben újra megpróbálják együtt?

2022. júl. 26. 09:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Amikor tombolnak a hormonok sokkal.motivaltabb az ember.

Kielégulés utan meg jön a teljes érdektelenség, mert mar nem tombolnak a hormonok.

2022. júl. 26. 10:35
 12/39 A kérdező kommentje:
Persze vannak rámenős nők. Azokat én sem sajnálom. De sajnos olyat is láttam már, hogy a pasi folyamatosan ostromolta a nőt, pedig a nő tartott tőle, pont a csalódást akarta elkerülni, de a pasi addig addig járt utána, míg be nem adta a derekát, majd lelépett a pasi. Ennyi. Sőt, van amikor a nő azért várt mert nem akarta túl korán beadni a derekát inkább meg akarta ismerni a pasit, biztosra akart menni, de a pasi mégis csak egy alkalmat akart. De ellen példa is van: volt már mikor a nő kevés ismeretség után lefeküdt egy sráccal, aztán együtt maradtak, össze is házasodtak. Szóval talán nem az idő itt a kérdés. Lehet szerencse is kell hozzá vagy jó emberismeret, nem tudom.
2022. júl. 26. 10:45
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos nincs általános recept.
2022. júl. 26. 11:17
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy ilyen volt, és nem egész éjszaka, csak este. A srác távlati terveket fogalmazott meg, házasság, két gyerek stb. Halálra rémültem. Mivel hazavitt az autóján, annyit tudott, hogy melyik házban lakom, szerencsére többet nem árultam el. Anyukám mondta, hogy napokig körözött az utcában, végül feladta.
2022. júl. 26. 11:35
 15/39 anonim ***** válasza:
25%
Ha a boltban felpróbálsz egy kabátot és nem tetszik megveszed?
2022. júl. 26. 12:02
 16/39 A kérdező kommentje:
Én nem hasonlítanék egy embert egy tárgyhoz. A két dolog nem ugyanaz. Ha nekem nem tetszik valaki, nem ismerkedek meg vele, de ha tetszik egy alkalom után nem fogom eldobni. De sokan ezt teszik. Tudom is már miért. Mert néhány ember úgy kezel egy másik embert, mintha csak egy ruhadarab lenne. Tárgyként kezeli a másikat. Igen, ebben az esetben eldobja. De én ezzel akkor sem tudok azonosulni.
2022. júl. 26. 12:12
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Elore le kell egyeztetni. Hogy tobbszori alkalmat akarsz szamitasz ra kesobb is. Ha megigeti az már jo.
2022. júl. 26. 12:28
 18/39 anonim ***** válasza:
51%
16. Ha egyszer nem tudja milyen vagy az ágyban, akkor hogy dönthetné el hogy akar e vagy sem?
2022. júl. 26. 12:38
 19/39 A kérdező kommentje:

És annyira rossz valaki a másik meg annyira ügyes?

De pont ezt írtam. Olyan van hogy nem passzolnak össze, de az nem egy alkalom után derül ki. Meg ha fontos a másik, akkor talán nem is találom olyan rossznak, hogy amiatt már mehet a levesbe. Lehet egymást irányítani is és összeszokás is van. De nyilván csak akkor ha jelent valamit a másik. Ha semmit nem éreznek egymás iránt, akkor persze tovább állnak. De én pl csak akkor fekszek le valakivel, ha már érzéseim is vannak. Ha meg elsőre nem úgy sikerül valami, akkor is mi van? Mit rontana el annyira? Hogy nem képes rá, nem élvez el vagy lekonyul? Ez sokmindentől lehet. Lehet nagyon izgult, ideges volt stb. És akkor ezért dobjam el? Lehet pont azért izgult, mert fontos voltam neki. Ez olyan nagy bűn? Persze ha ezek a problémák állandóan fenn állnak, akkor már probléma van. Mondom, nem első alkalommal.

2022. júl. 26. 14:17
 20/39 anonim ***** válasza:
66%

Amikor elso szex nem jo az nem csak a szexről szol.

Ott valszeg sem szenvedély sem fellángolás, sem a nőnek villámcsapás hatása sem volt, semmilyen egyéb módon sem fogta meg a férdit.

2022. júl. 26. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!