Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 hónap után sincs kint az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónap után sincs kint az, hogy kapcsolatban van velem*, közös képeink sincsenek. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az egyedülálló státuszát még arra sem állított át, hogy “kapcsolatban”. Egyetlen egy közös képünk sincs. Állítása szerint ezek nem fontosak számára, de olyan érzésem van, hogy nem vállal fel, mintha titkolna.

Ő 29 (ffi) én 28 (nő)

2022. júl. 24. 20:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
76%
#16 Egymás ismerősei sem vagytok. Mesélj még. 😀
2022. júl. 24. 21:15
 22/43 A kérdező kommentje:

#20 igazából itt számomra ez a hab a tortán. Szépen sorban írtam hozzászólásokban a többi problémát.

Az nem tudom, mennyire számít, ha mentálisan nem túl stabil. Kiszámíthatatlan, mikor milyen napja van. Egyszer mézes-mázos minden, hajnalban már küldi a “jó reggelt 🥰😍😘” üzeneteket és ebből tudom, hogy normál napja van, máskor alig keres, tőmondatokban válaszol és személyesen is kissé elutasítóbb, máskor meg csillog a szeme és minden happy.

2022. júl. 24. 21:17
 23/43 anonim ***** válasza:
54%

Bammeg, én 21 éve vagyok kapcsolatban 15 éve házas, van gyerek, van minden. A fb-on nincs fenn fotóm, nincs fenn közös kép, nem látható a családi állapotom. Puff neki, most mi lesz?

Én ahol csak lehet kerülöm ezt a debilitást, már ami az online agyhalált és online életet illeti. Aki akar felhív vagy találkozik velem. Lassan már mindenkinek többet ér az online élete mint a valódi.

2022. júl. 24. 21:25
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 4 hónaposak vagyunk. Nincs megosztva semmi facebookon se sehol a neten, de a bemutatások megtörténtek és soha nem kell egyikünknek sem kételkednie a kapcsolatunkban.

Beszélj vele őszintén arról, hogy ez zavar. Ha nem lehet megbeszélni akkor alapból felesleges folytatni. Ha megbeszélitek, akkor meg kiderül mi a helyzet és hogy lehet javítani vagy hogyan tovább.

2022. júl. 24. 21:27
 25/43 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjátok már szegény kérdezőt. Természetesen most mindenki jön a szélsőséges példákkal és azzal, hogy jajj, szarj már bele, mi még csak ismerősök sem vagyunk, stb. Azért valljuk be, jogosan eshet szarul ez valakinek. Valakit meg nem érdekel.

Természetesen nem csak ez határoz meg egy kapcsolatot alapvetően, de a többi leírt dologgal együtt egyértelműen jelzésértékű lehet.

2022. júl. 24. 21:28
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
A Facebook egy dolog, lényegtelen, de az, hogy senkinek nem mutatott be, az igenerős figyelmeztető jel.
2022. júl. 24. 21:34
 27/43 Gymnospermatophyta ***** válasza:
92%

Én se tenném ki azt, hogy kapcsolatban. Valahogy nem. Igaz lehet most az sincs kinn, hogy egyedülálló, fingom nincs (ha kinn van ezt lehet leszedném ha lenne valami). Közös kép is necces. Önmagában, ha csak ő szeretné tárolni és nem teszi közszemlére oké, de amúgy nem tudom valahogy ódzkodom tőle:D

Tehát ezeket úgy ahogy megérteném. Az viszont, hogy nem mutat be senkinek valóban furi.

2022. júl. 24. 21:38
 28/43 anonim ***** válasza:
33%

25. Tehát?! Csak nem azt akarod mondani, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok szubjektívek? Na neeeee! Tehát a kérdezőt megtévesztheti, ezért hallgasson rád!

Ezt lopni fogom, és mindehova bemásolom mint választ, megadtad a tökéletes választ mindenre:

"Hagyjátok már szegény kérdezőt. Természetesen most mindenki jön a szélsőséges példákkal. Azért valljuk be, jogosan eshet szarul ez valakinek. Valakit meg nem érdekel."

...kiegészítem azzal, hogy valakiknek meg tetszik, valakik meg megsértődnek, valakik meg lepontoznak... :D

2022. júl. 24. 21:42
 29/43 anonim ***** válasza:
33%

Rakj ki egy szerelmes képet, jelöld aztán kiderül.

Én sem vagyok posztolhatós, nem kell kinn lenni h kapcsolatban van velem, de az se legyen kinn, h egyedülálló.

Pár kép viszont kinn van és ebből ő se csinált problémát.

A barátai előtt, család előtt felválal?

N 30

2022. júl. 24. 21:50
 30/43 A kérdező kommentje:
#29 senkijét nem ismerem, nem mutatott be senkinek
2022. júl. 24. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!