Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után sincs kint az, hogy kapcsolatban van velem*, közös képeink sincsenek. Mi lehet a baj?
Az egyedülálló státuszát még arra sem állított át, hogy “kapcsolatban”. Egyetlen egy közös képünk sincs. Állítása szerint ezek nem fontosak számára, de olyan érzésem van, hogy nem vállal fel, mintha titkolna.
Ő 29 (ffi) én 28 (nő)
* akkor kérdéses.
* amíg rá nem jön a hölgy
ez már beteges komolyan mondom :)
Az ismerőseim legalább 80%-ának kint sincs, hogy kapcsolatban van, leginkább csak azoknak akik házasok.
az egy facebook basszus....
De ha valakinek a közösségi média ennyire fontos....akkor szakítson.
12-es itt mindenki figyelmen kívül hagyta azt a részt, hogy az uriembernek a kapcsolati infojához az van írva, hogy egyedülálló. Ezért kérdés a kérdés, és azért, mert senkinek nem mutatja be, és titkolja, és a videochat közben széles mosollyal másnak írt üzenetet. Bár az lehetett az anyukája is, de az is lehet, hogy nem. A legnagyobb probléma, hogy nem vállalja fel senki előtt.
Szerintem is kuka.
Hagyjátok már ezt a tinizést, annyira idegesítő, és szőnyeg alá söpritek vele a problémàt...
Igenis igaza van a kérdezőnek, tök mind1, hány éves.
A bőrömön tapasztaltam ezt, és rohadt megalázó egy helyzet volt.
Nem az számít persze, mi van a Facebookon (a férjemnek profilja sincs), de van az a helyzet, mikor gyanús a dolog.
És a kérdező esetében az.
Szerintem ki kéne dobni az ilyet....
#10, erről van szó. Nálam már amióta van FB profilom, úgy van beállítva, hogy senki nem látja a kapcsolati státuszomat (nyílván, ha a barátommal úgy lennének a dolgok, változna). Nincs kint soha egyértelműen, hogy egyedülálló.
A közösségi oldalát használja, mert bizonyos témákban olvasgat csoportokat.
Igazából volt egy olyan elejtett mondata, hogy “azt hiszik a környéken rólam, hogy meleg vagyok, mert nem láttak nővel”.
12#
Azért nem nehéz beállitani azt hogy kapcsolatban. Nem kell megjelölni a másikat. De ne az legyen kint hogy egyedülálló. Ez egy gesztus a másik felé. Amíg nekem az volt kint hogy egyedülálló addig napi 4 5 kéretlen levelem jött. Mikor elrejtettem, még akkor is jócskán kaptam. Amióta kapcsolatban azóta egyet sem. Így legalább a kellemetlen helyzetektől is kiméljük magunkat.
Azzal egyet értek hogy nem kell a facebookon a latszatot kelteni, közös képünk nekünk sincs kint. De a családja és baráti köre mind ismernek.
15-ös ezért írtam, hogy vigyázz ezzel a pasival nehogy nagy csalódás legyen, vagy komolyabb sérülés. Én a helyedben ejteném, de a te döntésed. Manapság már a facebook nem nagy was is das! De azért ha az illető nem képes a kapcsolati infoját privátra állítani vagy felvállalni az már jelzés értékű. Van egy alapvető természetes igény az emberben. Az sem probléma ha nem írja, mert a magán életét nem akarja a nagy világ előtt élni, de az probléma, hogy nem mutat be senkinek, csalódás szaga van a levegőben, csak óvatosan. Én óvnálak ettől az embertől.
Aki így hagyja a profilját, hogy egyedülálló, az nem is akar komolyat, csak kalandozik, és az is lehet barátnő mellett csinálja. Szerintem kuka!
Ha nem készült közös kép, akkor mit vársz? :DDD
Nekem még ostobabuk profilom sincs, akkor mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!