Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod foglalkozása? Elégedett vagy vele / büszke vagy rá?
Figyelt kérdés
Elfogadod, vagy egyenesen büszke vagy a párod foglalkozására, egzisztenciájára? Férfi vagy vagy nő?2022. júl. 24. 19:04
21/26 anonim válasza:
Takaritó bárki lehet, de pl.fejlesztő mérnök vagy tolmács már nem. Vannak foglalkozások, amik mögött nagy teljesítmény van és tehetség.
22/26 anonim válasza:
A ferjem mernok, es en is buszke vagyok ra, hihetetlen tudassal es ralatassal rendelkezik a dolgokra.
23/26 anonim válasza:
Az én párom ellenőr, büszke vagyok rá, hogy becsületesen dolgozó ember. Nekem mindegy mi a munkája. Én amúgy könyvesboltban dolgozom és imádom❤️
36/N
24/26 anonim válasza:
Az enyém pilótának tanul, most fog végezni és megy légitársasághoz. Büszke vagyok rá, mert neki ez nem foglalkozás, hanem hivatás.
25/26 anonim válasza:
24es, én is pilótának készülök, most fogok végezni és nekem is hivatás. Hirtelen azt gondoltam rólam írsz, aztán rájöttem, hogy nincs is barátnõm :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!