Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy azért nem kezdeményez nálam senki, mert foglalt vagyok, vagy mert ronda vagyok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 23. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Házas nőként nem értem miért várod a közeledést! Ráadásul, ha önbizalomhiányos vagy nyilván nem dobálod a labdákat, ha flörtölnél kapnál visszaigazolást.

Nagyon kellene neked egy pszichológus, mert nem súlyproblémád van, hanem lelki, illetve ha szeretnél a házasságodon javítani, akkor szexuálpszichológus, és neki szervi kivizsgálás.

Már ha egyáltalán impotens, mert lehet, csak nem kíván, de ennek az okáról beszélni kell, és neki is kell dolgoznia a változáson.

2022. júl. 23. 19:41
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen, jár a férjem szexuálpszichológushoz. A szervi kivizsgáláson már túl van,fizikailag teljesen egészséges. Az igaz, hogy nekem is nagy szükségem van pszichológusra. Valóban nem dobálok labdákat, sosem tettem, nem vagyok az a típus eleve.
2022. júl. 23. 19:57
 23/25 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ronda vagy.
2022. júl. 23. 20:28
 24/25 anonim ***** válasza:
27%

Miért baj egyébként, ha egy foglalt nő is vár visszajelzést?

A férjem nyilván azért van velem, mert tetszem neki, de sokat változtam már a kezdetektől. Meg ő ismer, biztos a személyiségem is dob az értékemen számára. Attól még jól esik kívülállók véleménye, hogy tudjam, odateszem magam akkor is, ha házas vagyok. Nem mások miatt, hanem magam miatt.

2022. júl. 23. 20:46
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi, 24-es. Ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.
2022. júl. 23. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!