Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok neketek milyen pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok neketek milyen pasik tetszenek?

Figyelt kérdés

milyen az akit előnyben részesítetek pl sportos, vékony, agreszív...

tudom hogy ez változó kinek mi az esete de akkor is

2022. júl. 23. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
#7: Én azt imádom, hogy minden nőnek tökéletes pasija van. Annyira tökéletes a pasijuk, hogy egész nap az oldalon lógnak és okádják a frusztrációikat a férfiakra... :D
2022. júl. 23. 14:37
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Szomorú, hogy egy átlagpasi leírása a gyk-n magát a tökéletességet jelenti sokaknak.
2022. júl. 23. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
18%

#12: "Magas, izomosabb, dús haj."

"Kulsore magas sportos alkat(nem nem gyúrós.!), helyes arc, normalis haj(nem kopasz nem kopaszodo nem hosszuhaju),no szakáll no szemüveg, tetszik a kicait teltebb száj, tiszta szép arcbőr, devergo márka, vagány pasis öltözködés(nem divatmajom, nem hord szűk farmereket, nem hord rózsaszín pólót/inget), plusz egyediség pl ékszer vagy óra, vagy tetko, vagy bármi ami plusz rajta és máson nincs, csak az ő stílusa."

Ez az átlagos? Bezzeg, ha egy férfi leírja, hogy 90-60-90, egyből megy a kiakadás és lepontozás.

2022. júl. 23. 14:45
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Normal esetben egy átlagferfinak van pl haja es ferfi alkata is es tud igenyesen öltözni is es van saját egyedi "azonosítója" is, ami csak ő az ő ízlése/stilusa.
2022. júl. 23. 14:50
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Meg mindig nem esett nekem le mi ebben a was ist das
2022. júl. 23. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

35 éves korban a férfiak 45 százalékánál jelentkezik érzékelhetően a hajhullás. (by 24.hu) Szóval kb. minden második férfinak már nem dús a haja 35 éves korára.

A férfi alkat mit jelent? Mert fent izmosról és magasról volt szó. Nem, az átlag NEM izmos, az átlag átlagos alkatú.

Az igényes öltözködés nem egyenlő a devergóval.

És neeem, a legtöbb embernek, sem nőnek, sem férfinak nincs igazán egyedi azonosítója, ami az ő ízlése/stílusa. Ha fáj, ha nem, a többség átlagos és tucat.

2022. júl. 23. 15:05
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Biologián is tanitják a ferfiak magasabbak a nők alacsonyabbak

Es a ferfiak izmosabbak a nőkön pedig tobb a testzsírszázalék.

Noi ferfi minimum különbségek..

Nem, nem minden ferfi lesz kopasz 40 evesen se. Amugyis nem ő dobálják ki a feleséguket huszasokért?🤣 csak mintha ez lenne a fáma cseréld le az asszonyt szülés után már nem nők. De a férfiak azok aztán :)

2022. júl. 23. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
18-22 évesen ne kelljen már számításba venni kérlek a 35 feletti férfiakat. Igen nekem az is elvárás, hogy mondjuk max 25 éves legyen.
2022. júl. 23. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
Nekem a devergi az pl igényes oltozkodés. Inkább mint a zacsiszorongato szűk nacis rozsaszin felsők és tarsaik
2022. júl. 23. 15:18
 20/20 anonim ***** válasza:
*jav nacik :)
2022. júl. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!