Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neketek mennyire tetszene, és/vagy mit tennétek hozzá, vennétek el belőle?
Figyelt kérdés
Én 15/F ő 15/L
Elmennék érte a házuk elé,
eggyütt mennénk pizzázni a helyi étterembe,
utána sétálnánk egyet,
hazakísérném
Még nem járunk, mikor lenne a legalkalmasabb tisztán kimondani, hogy tetszik, bár ebből már elég vilálgos, de, hogy ki is mondjam, és mi férne még bele 1. randinak, vagy ti mit csinálnátok még?
2010. jan. 1. 22:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges ezt tisztázni, mert elég egyértelmű. Javaslatom szerint bókolgass neki finoman (dícsérd meg a haját, ...), aztán pizzázás után még egyet beszélgessetek, nem kell rohanni haza. Közben megfogod a kezét, kicsit simogatod neki, aztán kézenfogva hazakíséred.
Kb így tudnám elképzelni :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem is rohannánk egyből, hanme sétálnánk és csak utána mennénk haza
2010. jan. 1. 23:20
3/8 anonim válasza:
Akkor szerintem tökéletes a terv :)
( 23/f :))
4/8 A kérdező kommentje:
köszi! :D
2010. jan. 1. 23:33
5/8 A kérdező kommentje:
életem első randija... :D
2010. jan. 1. 23:33
7/8 anonim válasza:
Az első után jön a többi, ne izgulj! Az a lényeg, hogy ne beszélj feleslegesen, és hülyeségeket. Lássa, hogy érdekled, de ne túlzottan, mert a lányok is szeretik a szédítést, és a kihívásokat. Ne próbáld megcsókolni, és egész este azt fogja fontolgatni, milyen lett volna az a csók... És hogy vajon legközelebb mi lesz... És legalább addig is rád gondol, és belédhabarodik. :)
8/8 anonim válasza:
Ha már megvolt a randi akkor bocs hogy ilyenkor csak : Azért ne nyüzsögd nagyon túl (ha érted mire célzok) lazujj is 1 kicsikét...élvezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!