Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "támadjam le" a párom? Neketek fiúk mi tetszene?
Barátom mondta tetszene, ha "letámadnám" és ez nektek fiú, hogy lenne szexi?
Én arra gondoltam ő már a szobában fekszik én zuhanyzás után egy törülközőben bemegyek azt ledobom és kezdeményezek.
De várok még ötleteket.
Nem vagyok fiú,de elmondom én hogyan szoktam letámadni:
-ha csak úgy vagyunk a folyosón/konyhában akkor neki nyomom a falnak és úgy kezdem csókolni,simogatni amíg a másik kezemmel a falhoz nyomom
-ágyon mikor felszünk és valami uncsi film megy,akkor a mellkasára mászom és a lábammal dörgölöm meg "ott lenn"
-ha éppen valami nem túl fontos dolgot csinál pl mosogat akkor hátulról kicsit megmarkolom a fenekét majd a kezem végigcsúsztatom a derekán
-ez nem letámadás,de pl szexi fehérneműben várom vagy hasonlók. :) Sok sikert^^
barátnőm taktikája h bejön a szobába egy szál semmiben v vmi extra dögös cuccban (fűző, harisnya, tűsarkú ilyenek)
amíg csak bámulom lelök az ágyra (én persze hagyom magam) aztán a már odarejtett bilincssel szépen kibilincseli a kezemet a fejem fölé
innentől már indul a show és ő irányít az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!