Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akaratom ellenére fogdosott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akaratom ellenére fogdosott. Ha nyilvánosság elég tárom, kb. kicsinálom vele. Megtegyem?

Figyelt kérdés

Fél éve ért véget életem első kapcsolata, nagyon megviselt. 23 éves vagyok.

Apukám egyik kollégájával pedig tavaly ismerkedtem meg, amikor nálunk tartottak kerti sütögetős csapatépítőt, mert a járvány miatt máshol épp nem lehetett/nem mertek. Jót beszélgettem egy 39 éves, kövér, nem túl jóképű kollégájával (valójában apa beosztottja), akivel utána Messengeren is folytattuk. Azt mondta, hogy soha nem fog nálam próbálkozni, mert tudja, hogy nem lehet semmi, neki ebben most nem osztottak lapot, de szívesen barátkozik, mert ő amúgy is amolyan "szanatórium", lelki szemetes volt mindig is lányoknak, szóval van benne gyakorlata. Sajnos ostoba vagyok, hittem neki, belementem és mindent elmeséltem neki az életemről, végül már napi szinten beszélgettünk.

A probléma az, hogy tegnap este elmentünk pizzázni, és utána kocsival hazahozott. Pár utcával a házunk előtt megállt egy random kis utcában, hirtelen rettenetesen megijedtem, hogy mit akar, már bennem volt, hogy hogyan meneküljek, meg fog erőszakolni, mivel kértem 2x is, hogy ne álljon meg, vigyen haza, de nem érdekelte. Azt mondta beszélni akar. Ecsetelte, hogy hogy felizgatom, mennyire megőrül értem, és benyúlt a lábam közé, és ott markolászott. Hirtelen lefagytam, de szerintem olyan 5-10 másodperc után ellöktem a kezét, és kértem, hogy hagyjon békén. Még egyszer megpróbált ezek után is oda nyúlni, kértem, hogy ne, és belé kellett karmolnom, hogy abbahagyja. Akkor meg megsértődött, és beszólt, hogy bezzeg más fazonokkal nem vagyok ilyen szűzies.

Nem aludtam egész éjjel, azon agyalok, hogy mit tegyek.

Ha elmondom apának, akkor a pasinak vége. Tuti kirúgják, és örülhet, ha annyival megússza.

Ugyanakkor meg szemétségnek érezném 2 okból.

Az egyiket csak itt merem leírni: Amikor megérintett "ott", hirtelen valamiért jól esett fizikailag, amit nem értek, mert undorodom ettől a pasitól, mint férfitól.

A másik pedig az, hogy abban, amit mondott, igaza volt. Múlt hónapban egyetlen találkozás után felmentem egy pasival egy akkor bérelt hotelszobába és lefeküdtem vele, utána pedig ő jobbra, én balra. Erről pedig tudott, mert elmondtam neki, amikor ő is elmondta, hogy magányában néha prostikhoz szokott járni. Szóval nem az a helyzet, hogy tényleg valami kis aranyos, szegény kis szűzies lány lennék, akit valami szexuális ragadozó megfogdosott. De ugyanakkor mégis fáj, hogy azért, mert volt egyetlen "ribis" kalandom, amit nem titkolok, az kitehet olyan veszélynek, hogy valaki ijesztő stílusban félreálljon a kocsival és elkezdjen engedély nélkül fogdosni, mert reménykedik, hogy vele is "ribi" leszek, és nem akar érteni abból, hogy nem. Nagyon félek, hogy ha elmondom apának, hogy mit csinált, akkor kiadja neki az összes titkomat, és elterjeszti, hogy mekkora szemét kis ribizli vagyok, aki jóképű pasikkal rögtön hotelszobára megy, őt meg egy taperolásért meghurcolja. Azért is félek, mert többször voltak keserű mondatai, hogy milyenek a mai lányok, nők, akiknek ő sosem kell, mert nem néz ki elég jól (de mindig kihangsúlyozta, hogy jajjj, nem rám gondol, jelenlévő mindig kivétel).

Szerintetek mit tegyek?

2022. júl. 23. 07:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
Ez egy jól felépített nice guy klisé halmaz, van benne minden, meg még annál is több, mint egy nőklpapja cikkben, de legalább tanulság is: abból lesz a baj, ha túl sokat beszélsz a dolgaidról.
2022. júl. 23. 09:44
 12/30 anonim ***** válasza:
16%
Te is vicc vagy azért, már ne is haragudj.
2022. júl. 23. 09:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elmondanám. Mellesleg az alkalmi kalandot is elmondhatnád, ha azon aggódsz, hogy ő mondja el. Tekints úgy rá, mint egy normál dologra a te korodban, ne úgy, mint egy szörnyű bűnre, amivel megzsarolhatnak. Főleg ne gondold, hogy emiatt ribi vagy.

De legközelebb, aki már így kezdi, annak ne adj már ki magadtól mindent, mert erről a szituációról üvölt, hogy ostobaság volt belemenni.

2022. júl. 23. 09:56
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Mondd el! Ezt szexuális zaklatásnak hívják, egy ilyen mocsok nem érdemel bocsánatot.

Semmi köze hozzá, hogy te kikkel fekszel le és kikkel nem, ha vele nem akarsz, azt tiszteletben kell tartania. Undorító egy pali az ilyen, visszaélt a bizalmaddal.

2022. júl. 23. 10:09
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Azokkal a férfiakkal te le akartál feküdni, vele nem akartál és nem is jön be, ennyi. Semmi joga nem volt hozzád érni azért, mert másokkal lefeküdsz. Ha a fél várossal dugtál volna, akkor se.

Az pedig, hogy a tested reagált nem jelenti azt, hogy élvezted. Egyszerűen ott rengeteg ideg van, az egy érzékeny terület, ha izgatják, akkor az érzékenységtől függően reagál rá a tested és nyilván jól esik, azért van a csikló.

Szerinted akiket megerőszakoltak és elélveztek tőle, azoknak jó volt? Sőt amikor családon belüli erőszak során az öt éves kislány arról számol be, hogy jó érzés volt, amikor "játékból" ott fogdosták? Egyáltalán nem jelenti azt, hogy valóban élvezetes, mint ahogy neked is, inkább traumatikus. Nem szabad összekeverni a valódi élvezettel a tested akaratod nélküli, kikényszerített, természetes reakcióját a fizikai hatásra, szexuális zaklatás ami veled történt és nagyon sajnálom.

Egy ostoba, alja, férfinek nem nevezhető, komplexusos szardarab az az illető, aki hazudott neked, hogy mennyire jófej és ellened fordította, manipulált vele, amit szexuális közeledés nélkül bizalomból elmondtál neki. Amiket összehordott az nem normális és erőszakos, manipulatív.

2022. júl. 23. 10:18
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Ha apáddal jó viszonyban vagytok, akkor szerencséd van, mert van egy olyan támogatód, védelmeződ, aki meg tud védeni ezzel az emberrel szemben, lévén a beosztottja, ismeri valamennyire, tud dolgokat róla. Nálatok van az első lépés ez fontos.

Átolvastam többször a történeted, és arra jutottam, hogy el kellene mondanod apádnak. Ez egy ilyen szituáció, megtörtént, naív voltál, nem gondolkoztál racionálisan, tanulsz belőle. Ha olyan az apád -és miért ne lenne-, akkor segít átvészelni ezt az időszakot, remélem bizalommal fordulhatsz hozzá, esetleg ha újra felbukkanna a csávó.

Azt pedig meg kell értened, hogy ha valakivel volt egy egyéjszakásod, vagy bármi, az senkit nem jogosít fel semmire. 23 évesen volt EGY ilyened. Na és? Fiatal vagy, nem vagy jó passzban, alapvetően nem ezt csinálod. Ne hagyd, hogy ez bármiben is befolyásoljon. Jogod van eldönteni, hogy kivel mit szeretnél.

A másik dolog, hogy jól esett fizikailag az erintés, az egy dolog, szinte semmi köze a szituációhoz. Sok áldozat keres kibúvókat, mert 'könnyebb' magába fojtani, mint végigmenni a procedúrán, akár csak olyanon is, hogy elmondod valakinek.

Mondd el apádnak, ne tegyetek feljelentést, csak csináljátok úgy, hogy soha többé ne beszélj és találkozz ezzel az emberrel. Te pedig a támogató emberek segítségével dolgozd fel ezt magadban.

2022. júl. 23. 10:33
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
A lelki szemetesládád úgy gondolta, hogy benyújtja a számlát. Nincs egy barátod, akivel ezeket a dolgaidat meg tudod beszélni? Miért egy random, állításod szerint gusztustalan fószernek kell kiadnod a titkaidat?
2022. júl. 23. 10:45
 18/30 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy hülye és naiv voltam nagyon.

Azért járkáltam el vele, mert már az elején ő maga tisztázta le, hogy soha nem fog próbálkozni, egyszerűen csak élvezi a társaságom. És igazából én is lelki szemetese voltam neki. Sajnos megbíztam benne maximálisan, és azzal, hogy ő is mindent elmondott magáról, kihozta belőlem, hogy én is így tegyek.

Teljesen biztonságban éreztem magam afelől, hogy nem fog bepróbálkozni, hiszen nagyon sokáig nem tette. Soha nem is bókolt, soha nem láttam, hogy "úgy" nézegetett volna.

Vannak barátnőim, akikkel megbeszélhetem a titkaimat, csak ugye egy sokkal idősebb pasi teljesen más perspektívát nyújtott sokszor. Meg sajnos élveztem én is a társaságát.

Azt nagyon köszönöm nektek, hogy visszarántottatok a valóságba azt illetően, hogy még akkor sem lett volna joga taperolni, erőszakoskodni, ha a fél várossal lefeküdtem volna. Én is így gondolkodom alapvetően. Csak borzasztó kellemetlen lelkileg, hogy pár pillanatra lefagytam, és ez elég volt ahhoz, hogy érezzem, hogy ha folytatná akár 2 percig, akkor orgazmusom lenne 100%... Nagyon összezavart, és tudtam, hogy ha ő ezt tudná, akkor darabokra szedne és kihozná belőle, hogy valójában mennyire akarom, csak nem érzem helyesnek a dolgot, vagy a külseje miatt cikinek érzem, és ezért hárítom a közeledést, stb... Pedig rohadtul nem, mert ha tényleg akarnám, akkor hagynám, nem martam volna bele a kezébe, és nem is tudtam azonosulni a fizikai érzettel, rendesen undorodtam attól, hogy bizsergek... Bocsi, hogy ilyen nyíltan leírom, csak ezt élőben senkivel nem merném megbeszélni, még a barátnőimnek sem lenne lélekjelenlétem így elmesélni, a szüleimnek meg pláne nem.

Apukámnak pedig el fogom mondani még most a hétvégén. Még ha azt nem is tudjuk elérni, hogy más lánnyal soha ne csinálja ezt, legalább annyi legyen, hogy ne maradjpn következmény nélkül, amit csinált...

Kommunikálni soha nem fogok vele természetesen, már hajnali 2 körül letiltottam mindenhol.

2022. júl. 23. 14:16
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ezzel semmi baj , ne szégyeld nőből vagy én is ha egy nő taperolt volna ott még ha nem is az esetem felállt volna. De attól.még a céljaid mások gondolom és ez így normális a szexuális kielégülés csak egy dolog az 1000ből.
2022. júl. 23. 14:29
 20/30 anonim ***** válasza:
18%
És még lepontoznak pedig igazam volt🤣 #10 voltam
2022. júl. 23. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!