Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkednek a fiatalok,hogyan jönnek össze?27/F
Figyelt kérdés
Nekem mindig társkeresőkről volt2022. júl. 23. 06:36
11/15 anonim válasza:
De van. Annak nincs, aki nem tud jól szűrni vagy nem tudja, hogy mit keres, folyamatosan rosszul választ.
Aki tisztában van saját magával, annak könnyű onnan part találnia.
12/15 anonim válasza:
Miért nincs értelme kérdező? Mert ha átlagos pasi vagy vagy átlagalatti akkor észre sem vesznek a nők. Írhatsz 100 vagy 50 nőnek csoda ha abból 5-10 visszaír és nem biztos hogy a számodra vagy inkább úgy írom hogy neked tetsző nők. Nekem a távoliak, akiknek már gyerekük van és a transznemű nők írtak túlnyomórészben. Még az 1,2-re azt mondom hogy oké de transzi? Ezért nincs értelme ezeknek mert ha egy nő kicsit is jól néz sőt, nem is kell hogy a fényképéből a maximumot kihozza már lesz 1 óra után a profilján 99+like és 30 üzenet, egy bombázónál? 99+ like és 100 üzenet is. A nő meg neki a legjobban tetszőkre fog "egy pici" energiát fordítani többi ignorálva lesz. Ezért ismerkedj inkább élőben vagy haveri társaságon belül és menj el szórakozóhelyekre vagy valami jó hobbi ahol sok csaj van. Ezt ajánlom. Akiknek bejött a társkereső és javasolják azok egy kicsit jobban néznek ki az átlagnál és szerencsések, jól keresnek.
13/15 anonim válasza:
11-es bár úgy lenne ahogy írod. Én nekem a max távolság 50km de dobott már fel Debreceni és Nyíregyházi csajt is, rá mentem hogy nők de transzit minek dob fel? Már mindenre kellene egy szűrő még olyanra is amire jelenleg nincs!
14/15 A kérdező kommentje:
Én jól nézek ki
2022. júl. 27. 17:07
15/15 anonim válasza:
Akkor érthető hogy társkeresőn minek voltak sikereid ahogy a kérdés alatti megjegyzésben írtad. Ha ezeken a szennyoldalakon szerencséd van élőben miért ne lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!