Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt egy lány barátom csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy lány barátom csak online, 1-szer találkoztunk több mint 3 év alatt. Letiltott pedig nem csináltam semmi olyat. Hogy béküljek ki vele? 28/F

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú a történet. A lényeg az hogy 2,5 évig soha nem vitáztunk semmin. Idén meg mindig előjött valami leginkább jelentéktelen dolog.

Nekem volt egy rosszullétes sztorim mikor bekerültem a kórházba, nagyon lélekpróbáló időszak volt az és utána próbáltam visszatérni az életbe, visszaépítgetni magam. Előtte egyetemmel próbálkoztam de nem ment az akkori nehézségeim miatt. Ő ott volt online és támogatott, ő volt az aki a leginkább családomon kívül. Hogy miért csak 1x találkoztunk? Nagy távolság van köztünk és nekem az utazással voltak gondjaim. Már annyira nem lenne. Mikor találkoztunk minden szuper volt, teljes összhang és ő is azt gondolta valami elindult. Aztán elmondta hogy távkapcsolat valószínűleg nem menne sajnos de továbbra is beszéltünk neten évekig.

Nem követtem el nagy dolgokat amúgy azt kár lenne ragozni csak az utolsó dolgokat szeretném megosztani. Ami lényeges hogy a jelentéktelen viták miatt kb évek után mondta el hogy benne átfordult a dolog, már csak barátként tekint rám.

Az utolsó vita ezért született meg: leírtam neki hogy nekem évek után ez kevés, igényem lenne a személyes találkozóra is mert már az utazás nem jelentene annyira gondot (bizonyos problémák miatt amik eddig voltak), nem szeretném ha a jövőben párja lenne és háttérbe szorítana teljesen, nem szeretnék olyan lenni aki folyton alkalmazkodik a körülményekhez

Ő ezt lezárásnak vette, fogta magát kitörölt ismerősei közül, letiltott. Emaileztem vele egy keveset ennek ellenére hogy elmondjam neki nem akartam lezárni csak elmondani hogy igényem lenne többre és nem szeretném ha leépítene a jövőben.

Ő ezt magyarázkodásnak gondolta, nem hiszem hogy elhitte azt hogy nem lezárni akartam őt.

- ami nagyon bántó hogy hiába beszéltünk évekig szerintem a viták miatt rosszabbakat gondol rólam mint ami a valóság

- szeretném megmutatni hogy valójában egy rendes srác vagyok és nyilván nem azért beszélgetek vele évekig csak neten mert csak " arra " hajtok

- rossz hangulatban váltunk el, ezt nem érzem méltónak és fairnek mivel ő is megbántott párszor nem csak én őt kisebb dolgokkal

- azt állította én voltam a legjobb barátja még így is hogy csak netes barát voltam. Sokszor olyan érzése volt jobban ismerem mint ő saját magát

Többször megpróbáltuk feléleszteni ezt az online kapcsolatot mióta viták vannak de valószínűleg az előző munkahelyem nem segített ebben mert az engem lehúzott és emiatt sem tudtam úgy viselkedni ahogy odáig.

Nagyon sokat jelent ez a lány nekem és azt érzem hogy én is nagyon sokat jelentettem neki csak szerintem félreismert az utóbbi időben. Rossz időszakom volt több okból is amiket tud. Viszont nem kaptam tőle így sem több toleranciát mint amennyit normál esetben kellett volna kapnom.

Szeretnék kibékülni vele. Korábban is volt szó arról hogy le akart zárni, lezárt de megoldottuk, megbeszéltük.

Szeretném neki bizonyítani hogy nem változtam meg mert szerinte megváltoztam, régen nem ilyen voltam. Csak nem tudom hogyan mert le vagyok tiltva és max emailben tudok írni, ott is elmondta hogy felejtsem el az e-mail címét.

Egyébként tudom hogy hol lakik de nem tudom ez mennyit segíthet ebben a szerencsétlen helyzetben.

Ha tudnám hogy neki nem jelentettem sokat meg hogy ő is nekem amit többször igaz megkérdőjelezett, akkor nem agyalnék azon hogy tudnánk kibékülni.

2022. júl. 23. 03:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Haha :D Megeshet bár egy őszinte lány ilyenkor elmondhatja nyugodtan hogy figyelj értékelem amúgy hogy ennyire kifejtesz mindent de nekem az is jó ha a lényeget írod. Vagy valami amivel nem bánt meg ugye. Ez jó meglátás bár nem írtam folyton kisregényt csak olyankor mikor úgy gondoltam kifejtésre szorul a dolog és ezt értékeli majd lehet bennem. Gondoltam ha odahányok pár szót az sem jó de persze ez sem feltétlen. Csak akkor ilyet szerintem nem ciki felhozni neki úgy hogy ne bántson meg persze. Egy okos lány képes lenne erre is de nem vettem a lapot ha esetleg mondta.
2022. júl. 23. 08:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Azért a párkapcsolat csoportban van mert nem találtam hirtelen a barátságosat és utólag persze nem tudom átteni, max adminok. Online barátság érdekes persze mert szerintem sem lehet kiismerni így a másikat teljesen, attól függetlenül nagyon sokat jelenttetek a beszélgetések mikor felhívtuk egymást és akar több órán keresztül beszéltünk
2022. júl. 23. 08:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Van az a távolság amit nem lehet áthidalni könnyen, nem tudtok ott lenni egymás mellett maximum heti 1 alkalommal. Ez van.
2022. júl. 23. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a másikat, akkor nem kívánod neki, hogy ne legyen társa.
2022. júl. 23. 09:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem kívántam neki hogy ne legyen társa. Azt szerettem volna csupán hogy a társa miatt ne építsen le teljesen majd / ne zárjon ki teljesen / ne épüljön le a kapcsolatunk amiatt.

Ha szeretsz valakit akkor szeretnéd hogy boldog legyen persze viszont attól még hogy szereted nem fogod jobban érezni magad mikor tudod hogy te már csak egy mellékszereplő vagy.

Vagy ha igazán szereted, szeretnéd hogy igazán boldog legyen akkor segítesz is összeboronálni olyannal akit tökéletes srácnak gondolsz minden szempontból mert te tudod hogy nem vagy az?

Végülis vannak is szintek igen.

2022. júl. 23. 10:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem magyarázkodna ennyit valaki, én is tuti letiltanám.

Nem rémisztette meg mondjuk ez a baromi nagy ragaszkodás a részedről? Én a helyedben tuti hagynám, gondolja végig ő is a dolgokat, ha akar valamit majd keres. Emaileket se írj neki. Egy hét múlva dobhatsz rá mondjuk egy üzit de ha nem reagál engedd el. A sors visszavezeti hozzánk az embert ha úgy van.

2022. júl. 23. 10:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem szeretném ha a jövőben párja lenne és háttérbe szorítana teljesen, nem szeretnék olyan lenni aki folyton alkalmazkodik a körülményekhez"

Hát pedig ez eléggé ezt jelenti.

2022. júl. 23. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha pedig valaki kihátrál egy kapcsolatból, mert több benne már a negatív, mint a pozitív, de te jobban üldözöd, még több láncot és bilit borítasz rá, csak még gyorsabb futásra kényszeríted. Azt kommunikálod, hogy minden az ő felelőssége és hibája, pedig te olyan sajnálatraméltó vagy és higgye el, hogy nem vagy elég értékes nélküle. Pedig ilyenkor a legjobb azt az embert felmutatni, akit anno a másik valamiért megkedvelt. Kicsit túlzásként akivel valami virágos-pillangós réten ugrálhatott végre szabadon önmagát adva egy egyenrangú valakivel, aki elfogadta őt, nem pedig egy zsombékos mocsárba húzta volna le valaki, aki épp még több bűntudatot rak a hátára, ha nem menti meg.
2022. júl. 23. 10:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Az is tanulság, hogy nem lehet ezt a szakaszt évekig húzni. Muszáj úgy beszélgetni a másikkal, hogy a szemébe nézel, hogy látod a testtartását, érzed az illatát.

És nagyon fontos, hogy ne csak szavak és tervek legyenek évekig, érezze, hogy hajlandó vagy cselekedni is érte, kilépni a komfortzónádból. Lehet egyik reggel felébredt és rájött, elment x év az életéből és ugyanott tart vagy még ott se, pedig mostan ezt meg azt szerette volna elérni. Ezen nem segít, hogy mennyit lelkiztetek. Lehet, erre jók voltatok egymásnak, valamiért kelletettek segítőnek. De nála ez a szakasz véget ért és kilépett a világba.

Lépj ki te is.

2022. júl. 23. 10:39
 20/20 A kérdező kommentje:
19-es ezt szépen megdogalmaztad. Valószínűleg ezeket érezte igen hogy neki is csak egy élete van és a nagy távolságot sem lehet áthidalni nekünk.
2022. júl. 23. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!