Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbetegebb dolog, amivel online ismerkedés közben találkoztál?
Mitől akadt fel a szemed, mit csinált/mondott/sugallt az illető, akivel beszélgettél/randiig eljutottál?
Nem tartom magam sem egy makulátlan elmének (hajaj... 😅), de olyan lelki problémákkal találkozom mostanában a partnereknél, hogy kezdem magam normálisnak érezni...
Játszotta, hogy ő fedélzeti problémás személy.
Volt, hogy két profilról írt, lecsekkolta a másikat.
Gazdag milliomos cégvezetőnek adta ki magát, online ismerkedés volt, a képeket amiket küldött valóban luxusautót vezetett, a stílusa megnyerő volt, értelmes embernek tűnt, intelligens iskolázottnak. Éppen Budán építette állítólag az új családi házat. Elvált, azt írta.
Mivel a cég amiről írt mivel foglalkozik sehol nem volt megtalálható az interneten semmilyen információt nem találtam arról amit mesélt hogy mennyire komoly üzletember ő, illetve a 3-4 maximum 5 fényképe volt összesen 3 hónap alatt, mind régi kép volt szerintem. Kértem új képet tőle,nem készített valami kifogása mindig volt. A nevét nem árulta el. Közösségi oldalakat hiába kérdeztem fenn van e, mindig azt írta azt a hülyéknek találták ki, ő nem szerepel egyik közösségi oldalon sem. Ezzel az online ismerkedés le is zárult.
Pár hónap múlva... Vidéken az egyik ismerősömnél voltam, amikor éppen csöngetett valaki!
Ki csengetett?! Egy gázóra leolvasó, a gázóra állását szeretné leolvasni... Kit láttak szemeim az ablakból?!
Azt az embert akivel ismerkedtem, bizony, ő egy gázóra leolvasó igazából. Nem hittem a szememnek, de mivel elég egyedi külseje van és arca rögtön azonnal tudtam ő az.
Ledöbbentem.
Hogy mi lehetett a célja a sok hazugsággal mai napig nem tudom.
Elkezdett faggatni kb 2 üzenet után a gyerek témáról. Miért nem akarok. De miéééért? Miéééért?
Végül elég vulgárisan kifejtettem a véleményem a témáról. Nem zavarta az se, próbált győzködni hogy a gyerek kell. Szerintem ha valaki parazitikus életformának nevezi a gyereket akkor nem kéne tovább erőltetni hogy vállaljon egyet 🤔
Egy másik horoszkóp függő volt.
Extra érzékeny lélek. Végül rákérdezett hogy amúgy fiú vagyok, mert rövid a hajam? 😂
Mondjuk valami fél cigány volt, náluk sok a meleg/nőnek öltöző férfi.
Pár évvel ezelőtt regisztráltam tinderre és ott elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Értelmesnek , normálisnak tűnt még akkor. Pár napig nagyon sokat beszélgettünk , majd én elutaztam a családommal wellness-be.( COVID előtt egy-egy sikeres vizsgaidőszak után ez nálunk bevett szokás volt.)
Írtam is a srácnak, hogy el fogok utazni, kell a pihenés.
Már az összepakolás során állandóan írt, hogy hol vagyok, stb. Aztán kitalálta, hogy lemegy hozzám és eltöltünk kettesben egy napot. Nem tetszett neki, hogy erre nemet mondok . Az elején még szépen próbáltam vele kommunikálni . Aztán elkezdett szidni, gyalázni, elhordott mindennek. Letiltottam/ töröltem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!