Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyéjszakást keresek, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakást keresek, de nem feküdnék össze akárkivel. Tinderen semmi? Bővebben

Figyelt kérdés

Szóval, régen voltam valakivel, hiányzik. De azért van egy szint.

Regisztráltam tinderre, de valahogy nem fog meg senki. Mert azért olyannal feküdnék össze, aki baromira vonz, akárkivel nem.

Tudom, hogy nőként könnyű lenne találnom valakit, de a kinézet és a belső is fontos számomra, még az ágyban is.

Adjak le a szintből? De úgy érzem úgy nem lenne gusztusom hozzá.

Vagy türelmesen várjak?

És légyszi privátot nem kérek.

2022. júl. 22. 21:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ne legyél életképtelen, lécci’.
2022. júl. 27. 22:27
 32/42 anonim ***** válasza:

Erre most szívem szerint írnék valami "kedveset", de inkább nem teszem

2022. júl. 28. 01:37
 33/42 anonim ***** válasza:
70%

Segítsek? Biztosan nem tudsz kommunikálni megfelelően. Feltettél ilyen kérdés, hogy "Találkozunk ma x órakor? Hol?"

Ha le akarsz vele feküdni, nyomj ilyet: :P meg ilyet ;) ezek instant szexjelek, néha még a pirulós is. De simán őszintén leírhatod neki, hogy kíváncsi vagy rá, megkedvelted, úgy érzed megvan a kémia is köztetek és nem akarsz veszni hagyni egy ilyen jófej és helyes srácot. (pirulósfej meg a nyelves) És írhatod neki, még hogy egy ideje egyedül vagy, jót tenne a társaság, valaki, aki felrázza a hangulatot ;)pirulósfej

Ez hízeleg is, sajnáltatod is magad, süt róla, hogy szex is kell, de mégsem annyira direkt, hogy "nem dugunk?"(bár ez is beválhat, elég vicces lenne)

Erre szerintem simán jön, a legtöbb pasi bevenné, de lehet csak nincs "helye". Szülei vagy lakótársa miatt, vagy épp rossz formában van, vagy talált jobbat, vagy jön a hónap vége és már csóró. Legyél kicsit direktebb, neked is fontos a dolog. Bár lehet, ha neten sem kezdeményező, akkor kb megdugni is neked kellene:)

2022. júl. 28. 06:36
 34/42 anonim ***** válasza:

Üzenetezésen keresztül ne gondolj bele semmi kémiát, csak magadat vered át ezzel:D

Találkozzál vele többször és az alapján dönts.

2022. júl. 28. 09:18
 35/42 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok. Alapvetően azt gondolom, amit keresünk, azt ezekkel az appokkal nem találhatjuk meg, mert virtuálisan nem lehet megfogni, megmozgatni egymást, megtudni, hogy működne-e a kémia. Néha mégis felbukkan egy-egy férfi, akivel úgy tűnik, mintha... Na, ők vagy a találkozó vagy már annak egyeztetése előtt ghostolnak vagy az általad említett módon fokozatosan hanyagolják az egészet. Szerintem amúgy mások is ezt csinálnák, csak velük el sem jutunk odáig. Panaszkodnak itt sok kérdés alatt, hogy a nők csak unaloműzés végett vannak fenn, de a férfiak sem különbek. Mintha valójában senki nem is akarna semmit.

Élőben kellene ezt, csak kérdés, hogy hol. Ahová szívesen is megy az ember, jól is érzi magát, nem csak emiatt van ott, miközben unja vagy utálja az egészet.

2022. júl. 28. 11:20
 36/42 anonim ***** válasza:
Jók lennének az appok is, csak hülyén használják az emberek, nem tisztelik egymást és nem veszik komolyan. AZ app csak arra való, hogy leszervezd a randit, semmi többre. Nem ott kell megbeszélni a másikkal életed történetét.
2022. júl. 28. 11:24
 37/42 anonim ***** válasza:

De valami alapján le kell szervezni a randit. Pár kép nekem és szerintem a kérdezőnek is ehhez kevés. Jól néz ki, oké. Mint x másik. Ha csak erre hagyatkozunk, nap mint nap akár több randit is beiktathatnánk. Futószalagszerűen. Jobban megcsömörlenénk tőle, mint az appokon a semmilyen beszélgetésektől, amit írt is, hogy átugrana (ó, én is!).

Nem olyan könnyű ez, még ha nem is életünk párját keressük...

2022. júl. 28. 11:34
 38/42 anonim ***** válasza:
Persze, de úgy értem nem kell hetekig beszélni napi 2 órát, mert ne mlesz a randin mit mondani. 2-3 nap pár üzenetezés, smúzolás után mehet a randi.
2022. júl. 28. 11:37
 39/42 anonim ***** válasza:

Mehetne, ha nem tűnnének el 😃

Lehet, hogy teljesen rosszul szűrünk mindketten. Ez a 100-ból 1 arány nálam is megállja a helyét vagy talán még rosszabb is. Próbálnám megtalálni azt, aki közel van, vonzónak tűnik és még az én szintem. A jó pasikat szuper munkával és izgalmas hobbival én balra húzom például, mert akkor sem lenne meg az összhang, ha csak egy vagy pár alkalmas történetről van szó, ott feszengenék, görcsölnék... De ha ez rossz technika, akkor nem tudom, mi lehet a jó.

2022. júl. 28. 12:02
 40/42 anonim ***** válasza:

Valóban milyen kémiáról beszélsz, ha még nem is találkoztatok?

Ha így lelép, akkor két dolog lehet:

1. Nem a saját képeivel ismerkedik. Szereti begyűjteni a hódolókat, de ha személyes találkára kerülne a sor, lelép, nehogy lebukjon..

2. Igazából van tartós kapcsolata, és nem akar tőled semmit, csak önbizalom növelésre használt téged. Bár ez inkább nőkre jellemző, de azért férfiak is csinálják.

Persze extrém esetben az is lehet, hogy te írtál neki valamit, ami elriasztotta, de szerintem ez a ritkább forgatókönyv.

2022. júl. 28. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!