Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyéjszakást keresek, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakást keresek, de nem feküdnék össze akárkivel. Tinderen semmi? Bővebben

Figyelt kérdés

Szóval, régen voltam valakivel, hiányzik. De azért van egy szint.

Regisztráltam tinderre, de valahogy nem fog meg senki. Mert azért olyannal feküdnék össze, aki baromira vonz, akárkivel nem.

Tudom, hogy nőként könnyű lenne találnom valakit, de a kinézet és a belső is fontos számomra, még az ágyban is.

Adjak le a szintből? De úgy érzem úgy nem lenne gusztusom hozzá.

Vagy türelmesen várjak?

És légyszi privátot nem kérek.

2022. júl. 22. 21:21
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Azért írt ide,hogy itt a sok pasi bepróbàlkozzon nàla,ezzel az legyezze az egojat. .....
2022. júl. 22. 21:38
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ugord át.

Fussatok össze, igyatok meg egy limonádét, akkor is meg lehet beszélni, hogy kinek hogy tetszik a munkája.

Randi végén csók, aztán alszol rá egyet és ha ok, akkor áthívod filmezni.

Egyébként, ha tinderen se találsz senkit aki elég jó, tényleg át kellene valamit gondolnod.

Lehet nem is azt akarod, amit hiszel, hogy akarsz?

2022. júl. 22. 21:39
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

"Tinderen jó ha 100-ból 1-et jobbra húzok. És van akivel elakad a beszélgetés és van akiből kiábrándulok gyorsan. Edzőterembe is járok, azért az izmos férfiak beindítanak. De ott is ritka ha valaki odajön, de az sem az igazi. Munkán kívül más helyre meg nemigen járok, nincs nagyon időm munka mellett."

Ja, hát úgy valóban nehéz lesz, ha egy kisebb városból sem felel meg neked senki... :D

2022. júl. 22. 21:46
 14/42 anonim ***** válasza:

Ennyibol szemelyisegre egy semmilyen embernek tunsz, szoval nem ertem, hogy mit valogatsz meg szemelyiseg alapjan.

Erre mondhatnad, hogy neked igen is osszetett, fejlett szemelyiseged van, csak ez ugyan ugy igaz lehet arra a 100-bol 1 szerencsetlenre is, akivel nem tudsz kommunikalni. Szivhere ♥️🍀

2022. júl. 22. 21:47
 15/42 A kérdező kommentje:

Persze, valakinek lehet unalmas és személyiségtelen vagyok, egyezek vele.

De akivel találkozomtam eddig mindenki akart második-harmadik-többedik randit, de csak elenyésző százalékban éreztem azt, hogy ebből lehet is valami.

Sokszor első randira is úgy mentem el, hogy beszélgetünk egyet, kimozdulok a komfortzónámból, de több randi úgy sem lesz. Ez is baj, hogy előre elkönyvelem a kimenetelt.

2022. júl. 22. 21:52
 16/42 anonim ***** válasza:
85%
Az egyéjszakás nem pont arról szól, hogy bárkivel összefekszel?
2022. júl. 22. 21:54
 17/42 anonim ***** válasza:

Nő vagy, persze hogy akarnak második randit.

Ha előre elkönyveled, hogy nem lesz jó, akkor igazából csak unalomból vagy egó fényezésből ismerkedsz, de mást nem akarsz.

Legfeljebb magadat áltatod vele.

2022. júl. 22. 21:58
 18/42 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem pedig az egyéjszakásnak épp ez a lényege.

Miféle második meg harmadik randi?

Találkozol egy pasival, meghívatod magad vacsira, oldásként isztok 1-2 italt, aztán irány valaki lakása, vagy egy hotel.

Alkalmi szex sosem lesz észbontó, de legalább kielégülsz, megkapod amire vágysz😊

37F

2022. júl. 22. 22:08
 19/42 anonim ***** válasza:

Jelentkezz be szexpartner keresőbe.

Ott a nők 99 %-a fizetős, szóval ha a te az élvezetért csinálnád, akkor a legjobb pasik fognak érted sorbaállni. Van egy barátnőm, ő ezt csinálta, és elég ronda volt szegény, és mutatta a képeket, hogy milyen pasikat kapott meg, csak lestem! Persze nősek voltak, és kalandot kerestek, ilyesmi. Bár ez engem zavarna, de van akit nem.

2022. júl. 22. 22:16
 20/42 anonim ***** válasza:
85%
Úszni szeretnék, de nem akarok vizes lenni...
2022. júl. 22. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!