Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakást keresek, de nem feküdnék össze akárkivel. Tinderen semmi? Bővebben
Szóval, régen voltam valakivel, hiányzik. De azért van egy szint.
Regisztráltam tinderre, de valahogy nem fog meg senki. Mert azért olyannal feküdnék össze, aki baromira vonz, akárkivel nem.
Tudom, hogy nőként könnyű lenne találnom valakit, de a kinézet és a belső is fontos számomra, még az ágyban is.
Adjak le a szintből? De úgy érzem úgy nem lenne gusztusom hozzá.
Vagy türelmesen várjak?
És légyszi privátot nem kérek.
Nem igazán értem a problémád. Most te kb. azt várnád, hogy fél pillanat alatt ott van csettintésre valaki, aki külsőleg és belsőleg is bejön? Ilyen nincs.
A tinder ott van. Ha ott nem találsz olyat, aki külsőre bejön, akkor azért valóban elszálltak lehetnek az igényeid. Ha találsz olyanokat, akik külsőre bejönnek, akkor meg azokra időt kell szánni, ha azt akarod, hogy belsőre is szimpatikusak legyenek. Pár beszélgetés, pár randi, aztán mehet a dolog. Nyugodtan közöld előre a szándékaid.
De, felmehetsz facebookon az érdeklődésednek megfelelő csoportokba is, aztán ha valakinek a hozzászólásai szimpatikusak, nyugodtan írj rá. Most a discord szerverek is eléggé mennek.
Priváttal meg úgyis megszórnak, ez a gyk! :D
Szerintem találkozz akivel tudsz, de adj pár randit a dolognak, míg kialakul a kémia. Sok nő az első randitól ezt várja gy vadidegentől. Hát mégis hogyan, mikor ahhoz meg kéne ismerni a másikat, hogy legyen mihez vonzódni?
Én is randiztam tinderről és a 2 órás dumálgatás alapján ő már kirobbanó kémiát várt volna. Nem tudom hova sietnek a nők? Én férfiként se tudnék akárkivel vadidegennel első ismerkedős alkalommal lefeküdni, minek, mikor azt se tudom kinek a fia borja?
Én azt mondom minimum 2-3 randi kell, ha akkor se fog meg valaki, akkor felejtős.
Tudom, gyorsan akarok mindent. Egyik pillanatban komolyabb dolog érdekel, a másik pillanatban csak szexelnék egy jót.
Tudom, kellene időt adnom a Tindernek. Szerintem fél éven belül ez a 15. alkalom hogy letöltöttem és ugyanazok az arcok jönnek velem szembe. Valahogy az is olyan véges, nincs számtalan lehetőség. És egy hét múlva törlöm is. Valahogy fárasztó ez a kellemetlen beszélgetés az elején, mivel foglalkozol, hobbi, család... Annyira átugranám ez a lépést.
Átérzem, én is csak olyannal szexelnék, akivel járnék is, de kapcsolatot nem akarok:)
Nálam ez személyesen működik a legjobban egyébként, lemész egy helyre, körülnézel, hogy megakad-e a tekinteted valakin, szinte biztos, hogy megdugna, azzal nincs gond, ha látja, hogy nézed, biztosan oda fog menni. Menj le különböző szórakozóhelyekre és "vadássz":) Nekem is kb 500ból egy, aki bejön külsőre és szimpatikusnak is látszik, beindít, de érdemes keresgélni. Maga a szex gondolata nem indít be, csak bizonyos személyek. Szívás, meg kell dolgoznunk a dologért, de legalább kisebb esélyünk van elutasításra.
"Valahogy fárasztó ez a kellemetlen beszélgetés az elején, mivel foglalkozol, hobbi, család... Annyira átugranám ez a lépést."
Vaaagy mondjuk lehetne erdekesen, oszinten, szivbol, kreativan is beszelni csak ahhoz meg szemelyiseg kene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!