Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol valtozott meg ilyen hamar?
Tegnap volt egy aprosagbol eredo hosszas vitank, de nalunk ezek a vitak sosem ugy zajlanak, hogy ordibalunk, hanem beszelunk.
Es mondta, hogy o ezt le szeretne zarni, illetve nem latja a kozos jovonket. Benne ez par hete erlelodik. Nyilvan elfogadom a donteset termeszetesen, mondjuk meg ma szeretnek vele beszelni, hatha csak hirtelen felindulatbol mondta. Mert multheten a sajat lakasaba vettunk dolgokat, en valasztottam a csempeket, konyha stb.. es mondtam, neki hogy ez a lakasod.. erre kijavitotta hogy nem csak az ove hanem lakasunk, es ha gyerekeink lesznek stb.. szoval nem ertem…

Beszéld meg vele.
Lehet, hogy amikor benne voltatok a munkában, nem érte meg neki, hogy közölje, hogy elmúlt.
Valami miatt most már igen.
Hány éve vagytok együtt?

Egyik barátnőm is így járt, igaz, ott voltak előjelek.
Szóval a srác kivett egy albérletet kettejuknek meglepetésként, már úgy volt, hogy barátnőm is oda költözik, amikor a srácból kibukott, hogy hónapok óta semmit nem érez a barátnőm iránt és nem akar vele együtt élni sem.
Előfordulhat ilyen sajnos…

Tenyleg nehez kivulallokent erre barmit is mondani. Lehet voltak jelek, csak nem olyanok, hogy elgondolkodj rajta. Vagy tenyleg most jutott oda, hogy a lakas rendezesenek a neheze le van tudva, most eloveszi ezt a dolgot es pontot tesz a vegere, eddig meg orlodott rajta.
Majd ird meg, mit mondott, ha beszeltetek.

Engem is így dobtak. Meg volt beszélve, hogy akkor megyunk nyaralni, aznap reggel beszéltük meg. Aztán délután átjött szakítani :D
3-as voltam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!