Mitol valtozott meg hirtelen 16 hetesem evese?
16 hetes a kisfiam,tapszeres,mar szepen beallt az 5 eves,alkalmankent 170 es 200 ml kozott evett,4-5 ora telt el evesek kozott. 2 napja egyik pillanatrol a masikra elkezdett 160-at enni,viszont 3 max 3,5 orankent. Napkozben probaltam kihuzni 4 oraig,hatha akkor tobbet eszik es megint tovabb birja,de 170ml-nel akkor sem evett tobbet,este pedig van hogy 3 ora sem telik el kovetkezo kajaig. Este nem tudom nagyon huzni,felveri az egesz csaladot a sirassal. Igy viszont akar 7x is eszik egy nap es volt,hogy 1200 ml lett a nap,ami szerintem sok.
Mitol valtozhatott meg az evese ilyen hirtelen?
Van egy növekedési ugrás 3-4 hónapos kor között, lehet csak erről van szó.
Az én fiam 3 óránként evett előtte és utána is, ilyenkor viszont 2 óránként kérte. Egyszerre nem fogadott nagyobb adagot. Vége lett ennek is és visszaállt a rend. Napi mennyiség tekintetében nagyon sok fogyott nála is, 5 helyett ő is 7x evett csak éjjel már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!