Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van anyámból, hogy ennyire rajong a páromért. Mit tegyek?
Régen volt egy hosszú kapcsolatom, de anyám utálta az akkori barátomat, és a családját is, szó sem lehetett arról, hogy elhívjam magamhoz. Vagy ha még is nálam aludt, reggel bejárkált, és ordibált, veszekedett velünk. Folyamatosan szidta a barátom, hogy hogyan néz ki, nem illünk össze..stb. Kitiltotta a barátom, hogy "az a nyomorék ne jöjjön hozzánk". Nagyon szét akart minket szedni. Ha én ott mertem aludni nála (és tudta is, hogy hol vagyok), akkor másnap, mikor hazaértem, azzal fogadott, hogy "hol a büdös ku**a isten f@szán voltam???" Egészen 21 éves koromig ilyeneket vágott a fejemhez.
Pár hónapja új barátom lett, és hihetetlenül isteníti anyám.. Ismertük egymást látásból, szüleink is, és anyám azóta keresi a szülei társaságát is, jó színben akar feltűnni előttük. Nagyon sokat érdeklődik a barátomról, folyamatosan kérdezi, hogy mikor hívom már el? Nyilván a fent említett háttérsztori miatt nem hívom el magunkhoz, és nem is szeretném, hogy akármikor eljöjjön (mert anyám nem tud viselkedni), és mindig azt mondja anyám, hogy akkor majd ő meghívja hozzánk. A legrosszabb, hogy már egy jó ideje elkezdett a barátomnak írkálni messengeren. De olyan írtózatos felesleges dolgokat, hogy "legyen szép napod!, mikor dolgozol?, jó munkát!, gyere fagyira! gyere kávéra, stb.. Rögtön az elején elkezdte "vejemezni" is. Ha éppen valami történik a barátommal, akkor is írogat neki, hogy jaj mi történt, mi újgság, ez meg az,... Vagy egy hosszú nap után elmeséli regényekben a barátomnak, hogy milyen volt a napja, mit csinált.. A barátom szülinapjára akkora ajándékot összeállított, hogy az enyém eltörpült mellette. Barátom próbálja mindig egy szóval, vagy egy mondattal lerázni, de anyum akkor is egy hatalmas regénnyel válaszol, és nem veszi észre magát.
Persze már rákérdeztem, hogy mi az oka, amiért ennyire imádja az új barátom, de csak áradozott, hogy mennyire kedves, meg legalább hozzámillik. De szerintem nagyon beteges, hogy megállás nélkül ennyi hülyeséget írkál neki, főleg azután, hogy nekem traumát okozott az előző barátommal kapcsolatban, hogy mennyire gyűlölte, és a gyűlölete átszállt rám is. Próbáltam már leállítani, hogy legyen szives abbahagyni már ezt a hülye írkálást a barátommal, de nem hallgat a szavamra. Sőt legutoljára történt egy olyan eset, hogy anyum adott valamit a barátomnak, mert nekem szükségem volt arra a tárgyra, és a találkozás úgy zajlott, hogy anyám elmesélte 3 perc alatt fél napját, majd azt mondta neki, hogy "jaj nem is köszöntem nekem", és megölelte a barátomat. Amin már a barátom is lesokkolódott, meg én is. Tehát hiába próbálom leállítani, ő akkor is egyre nagyobb hülyeségeket csinál. És rohadtul frusztrál, hogy az előzőt mennyire gyűlölte, de ok nélkül, azt sem tudta mi zajlik közöttünk, a jelenlegit meg ölelgeti meg próbálja vele tartani a kapcsolatot.. És nem tudja most sem, hogy mi zajlik közöttünk, mert jelenleg a barátommal a szakítás szélén állok, mivel a valóságban eléggé leértékelte az önbizalmam, más lányokkal flörtöl, más lányokkal írogat, ami szerinte normális (jah, mindenkivel kedves), rohadtul megalázó dolgokat csinált, folyamatosan beszólogat valami miatt, szóval a valóságban közel sem olyan kedves, és emiatt is frusztrál ez az egész, hogy anyám ennyire isteníti a barátom, mikor az előző közel sem csinált ilyesmi dolgokat. És azt meg szabályosan utálta. Mi a francot csináljak velük? Gondolkodtam azon is, hogy szakítok emiatt is a barátommal, de nem hiszem, hogy anyám érteni fog a szóból, és szerintem tovább fog írogatni neki. Az sem megoldás, hogy a barátom letiltja, mert nem akarja anyámat megsérteni, mert akkor megutálja.
Mitévő legyek? Rohadtul elegem van anyámból, hogy így viselkedik a barátommal, és adja a szépet, és ennyire beleavatkozik a kapcsolatomba.
Mindketten 22 évesek vagyunk, anyám 55 éves, szerencsére nem otthon lakom már.
Jól gondoljátok, mindenben anyám parancsol otthon is, úgy beszél apámmal, mint a kutyával, ordítozik, visítozik egész nap, de közben adja a szépet a barátomnak. Felb@sz nagyon, hogy otthon hogyan viselkedik velünk, barátommal meg hehehe ő a leggondosabb mézes-mázas édesanyuka.
Megmondtam a barátomnak, hogy tiltsa le anyámat, de mindig azt mondja, hogy még mindig jobb, hogy így viselkedik, minthogy utálja őt és egymástól eltiltson. Ja meg szórakozik rajtam, hogy " most komolyan féltékeny vagy anyádra?" Senkivel sem tudok biztos pontra jutni.

Kozold anyaddal, hogy szakitottatok, talan akkkr abbahagyja... De ez csak egy tipp :( nagyon idegesítő lehet anyukád ilyenkor
23L

#26,
a tanácsod nem a legjobb, habár segítőkésznek szántad. Ha az anyja (nagy a valószínűsége) megtudja, hogy mégsem szakított, akkor még rosszabb lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!