Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van anyámból mit tegyek?

Elegem van anyámból mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idáig csak a nevelőapámból volt elegem, de mostmár hozzá csatlakozik anyám is.

Tudni kell hogy anyám sokszor nincs itthon max 1-2 napokat rengeteget dolgozik (sajnos) Kiskorú vagyok még így semmi esélyem nem lenne elköltözni itthonról.

Beszéltem még asszem év elején anyummal hogy lehet-e esély arra hogy vissza költözzek a papámhoz, elkezdett ordítozni velem hogy szó sem lehet róla meg hogy a gyereknek az anyja mellett a helye. Elhiszem hogy a munkahelyen anyum teljesen elfárad, én is elfáradnék ba 12-15 óra hosszan talpalnom kéne stbstb.

De a munkából amint haza ér már a kettönk közötti feszűltség eléggé érződik. Sajnos nincsenek közeli barátaim, online is csak 1-2 van, velük meg nem olyan a kapcsolatom hogy megtudjam velük esetleg beszélni, egésznap egyedűl vagyok, ha anyám itthon van akkor is a nevelőapámmal foglalkozik egésznap... én meg teljesen levagyok sz4rva.. anyám egyáltalán nem foglalkozik velem olyan mintha nem is léteznék, anyumnak és nevelő apámnak van gépen ilyen közösjátékuk (idk milyen játék) Kezdem érezni hogy egy olyan játék amit meglehet állítani tehát nem online játék fontosabb nekik mint én, ha hozzájuk szólok megse hallják, anyámmal sajnos nem olyan a kapcsolatom mint volt régebben, tényleg mindenen felkapja a vizet és a benne lévő feszültséget rám zúbitja minden áldott este.. Teljesen elegem van belőle és nem tudom mit tegyek, néha felmerűl bennem az a kérdés hogy "jobb lenne ha nem lennék"? Mit tegyek?

2021. aug. 24. 18:12
 1/6 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibák miatt ne haragudjatok:D
2021. aug. 24. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Pasizz be. Neki tényleg fontos leszel.
2021. aug. 24. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Próbálj meg beszélgetni vele, esetleg kérd meg, hogy csináljatok vmi szórakoztatót együtt, hülyére dolgozza magát.
2021. aug. 24. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nagylány vagy már, ne a szüleidtől várd a megváltást, ismerkedj meg érdekes emberekkel, csinalj velük programokat.
2021. aug. 24. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom, hogy anyádnak fontosabb az aktuális f.rok, mint a gyereke. Azt, hogy kivel élsz, nem ő dönti el egy személyben, hanem a bíróság, hiába ordít. Ha vagy olyan viszonyban apukáddal, akkor beszélj vele, és neki kell kezdeményeznie a gyermekelhelyezés megváltoztatását. Figyelembe fogják venni a kérésedet.
2021. aug. 24. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha 18 leszel kezdj sajat életet.
2021. aug. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!