Elegem van az anyambol!?
Allandoan csesztet hogy csunya vagyok stb stb
Allandoan a kistestveremet szereti mindenben es o allandoan bant ( a kis tesom) harap, csip, rugdos... Stb
Anyukam ma miattam kiabalt ezert is pedig en csak sirtam mert a tesom megint bantott erre azt mondta hogy egy nyomorek vagyok akit mindenki bant es mindig pont az ilyen nyomikkal tortenik a sz*r dolog.... Es persze másokhoz hasonlitgat.... Mit tegyek? Elkolltozni nem tudok mert tul fiatal vagyok meg.
Nyugi, ez így is marad. Tudom milyen érzés, nem tudsz ellene tenni xD
Engem is harap, üt, rugdos, de mindig a "te vagy az idősebb". Kérem, mikor lesz fordítva?
Gyűjtői cuccaimat tönkreteszi, szobamba ki-be járkál. Hazudozott, hogy "hasba rúgtam" és kanyar nélkül be is vették...
Mondjuk én tettem is kis bosszúkat.
Amikor nem tartózkodik otthon, csenj el valamit a szobájából, amit szeret.
Tüntesd el, de nem vezessenek rád a nyomok.
Volt egy bögrénk, a füle már nagyon meg volt lazulva. Mondom neki, "Hat ebböl csak nagyok ihatnak..." El kell ültetni a magot a fülében. Ahogy kimentem megfogta, füle leszakadt, páholyból néztem, ahogy az anyja elveri.
Ja, és amikor ketten vagytok, verd meg, de csak akkor verd meg, ha már csinált valamit ott azon a helyszínen! Így nem kell hazudnod.
Amúgy te mennyi idős vagy? Fiú/lány? Ő mennyi idös? Fiú/lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!