Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ez azt jelenti hogy bejövök neki, vagy csak meg akar húzni?
Figyelt kérdés
14/L vagyok, a csávó 17/F
Még régebben számot cseréltünk, aztán felvett msnre és írja h mennyire szép vagyok, meg k*rvára bejövök neki.stb.
Állandóan cicának hív, meg mindig találkozni szeretne velem, prograokat szervez, meg ilyenek. De tett utalást a szexre, és azt tudom h ő már nem szűz.(de én mondtam h várnék a szexel, de ő akk is tesz utalásokat..)Állandóan percerzkedik meg hasonlók..
Szerintetek bejövök neki, vagy csak a szexre kellek?
2010. szept. 21. 18:35
11/17 anonim válasza:
Ja,ugrálna rajtad,mint Bobi a láncon,de ezzel Te még ráérsz várni.
12/17 anonim válasza:
Hát ha annyira programot akar szervezni, menj el. Ha találkoztok, akkor első félórába lefog esni ,hogyha azt akarja.. :)
13/17 A kérdező kommentje:
már voltam vele párszor összevisszaa :DD
és akkor nem tett utalást, csak így msnen nagy a szája :D
2010. szept. 21. 20:11
14/17 anonim válasza:
hát nagyon kanos a gyerek, az biztos. Nem nagymenő... azt mondod, sok lány döglik érte, ebből nem az következik, hogy nagymenő? és attól, hogy te nem tudod, hány csaja volt eddig, meg h rajtad kívül kiknek írja még ugyanezt a dumát, annyitól még írhatja... felejtsd el, túl fiatal vagy még ehhez. Minek bármit is elkapkodni?
15/17 anonim válasza:
sztem ara izgul ha valaki visszautasitja
vagy azt hiszi hogy akarod csk nem akarod elmondani neki!
16/17 anonim válasza:
Figyelj te lány,ha csak megakar húzni akkor már bejössz neki nem ?Bugyuta kérdéseket ne tégy fel,egyébként már abból látszik hogy milyen vagy ahogy leírtad a kérdést,szánalmas ez a mai fiatalság,főleg a srácok,hagyd a francba a csávót.
17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. szept. 23. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!