Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem néz, gyakran összefutunk, rejtetlenül megnéz myvipen, majd felvesz msn-re. Ez most azt jelenti, hogy bejövök neki?
Egy 4napos táborban észrevettem, hogy egy srác nagyon néz, és folyton összefutunk (de nem szólított le vagy ilyesmi). Mire hazaértem onnan, és felléptem myvipre, ott volt myvipen a látogatóim között. Én bejelöltem ismerősnek, és következő nap elfogadta a jelölést, és felvett msn-re. Most akkor bejövök neki? Vagy ez még nem tuti? (Azóta még nem beszéltünk msn-en.) És ha bejövök neki, akkor miért nem a táborban lépett?
16/L. ő 17/F.
Igen valószínű nem mert oda menni hozzád!
Vagy nem akart zavarni beszélgetés közben!
De szerintem bejössz neki :) eggyértelmű :D
hm..szerintem tetszel neki, vagy ha nem is úgy néz rád, azért szimpatikusnak talál.
én anno az aktuális madonna számból (get together) írtam ki egy idézetet, de csak magamnak, mert nagyon tetszett a dal.. ez a sor volt kiírva: can we get together? i really, i really wanna be with you.
az, aki tetszett nekem, pedig ezt írta rá msnen: yes, we can. :).
azóta három éve együtt vagyunk.
és ez mit jelent pontosan?:) sejtem, de nem tudom pontosan, meg nem tudok angolul.:D de ha az amire gondolok, akkor én a helyedben elolvadtam volna.;P
amúgy már rámírt msn-en, és mondta, hogy azért vett fel, mert aranyos csajnak nézek ki.:D
előző vagyok..kb azt jelenti, hogy 'összejöhetnénk? igazán, igazán szeretnék veled lenni.'
el is olvadtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!