Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem néz, gyakran összefutunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem néz, gyakran összefutunk, rejtetlenül megnéz myvipen, majd felvesz msn-re. Ez most azt jelenti, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Egy 4napos táborban észrevettem, hogy egy srác nagyon néz, és folyton összefutunk (de nem szólított le vagy ilyesmi). Mire hazaértem onnan, és felléptem myvipre, ott volt myvipen a látogatóim között. Én bejelöltem ismerősnek, és következő nap elfogadta a jelölést, és felvett msn-re. Most akkor bejövök neki? Vagy ez még nem tuti? (Azóta még nem beszéltünk msn-en.) És ha bejövök neki, akkor miért nem a táborban lépett?

16/L. ő 17/F.

2009. máj. 3. 16:30
 1/10 A kérdező kommentje:
És tudtok valami jó kiírást msn-re?:) Bármilyet, csak tetsszen neki.:D
2009. máj. 3. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy bejösz neki!:) Biztos félt!
2009. máj. 3. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:
:) Hát mondjuk nem is nagyon lett volna alkalma leszólítani, mert sosem voltam egyedül, mindig beszélgettem valakivel pont, és mindig igyekeztem valahova épp.:D
2009. máj. 3. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen valószínű nem mert oda menni hozzád!

Vagy nem akart zavarni beszélgetés közben!

De szerintem bejössz neki :) eggyértelmű :D

2009. máj. 3. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:
(:
2009. máj. 3. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem jössz be neki. Utál téged, és meg akar alázni. Egyértelmű. Mindenki aki mást mond, hülye.
2009. máj. 3. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

hm..szerintem tetszel neki, vagy ha nem is úgy néz rád, azért szimpatikusnak talál.

én anno az aktuális madonna számból (get together) írtam ki egy idézetet, de csak magamnak, mert nagyon tetszett a dal.. ez a sor volt kiírva: can we get together? i really, i really wanna be with you.

az, aki tetszett nekem, pedig ezt írta rá msnen: yes, we can. :).

azóta három éve együtt vagyunk.

2009. máj. 3. 18:25
 8/10 A kérdező kommentje:

és ez mit jelent pontosan?:) sejtem, de nem tudom pontosan, meg nem tudok angolul.:D de ha az amire gondolok, akkor én a helyedben elolvadtam volna.;P

amúgy már rámírt msn-en, és mondta, hogy azért vett fel, mert aranyos csajnak nézek ki.:D

2009. máj. 3. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok..kb azt jelenti, hogy 'összejöhetnénk? igazán, igazán szeretnék veled lenni.'

el is olvadtam :)

2009. máj. 3. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
jajj.:) húú én mit csinálnék, ha valaki így írna rám...:D
2009. máj. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!