Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lehet hogy "véletlenül" összefutunk. Köszönjek neki? Vagy integessek? Az gáz?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, aki pár napja felvett msn-re. Eddig csak néha láttam a faluban - akkor is csak 10-20 méterről. Ő is kb. ugyanígy. Olyan még nem volt, hogy egymásra néztünk volna, mert mikor én ránéztem, akkor ő nem vett észre, mikor ő nézett látott, akkor meg én nem vettem észre. A lényeg, hogy ma lehethogy "véletlenül" összefutunk az utcán. Valószínűleg pár haverjával lesz. Köszönjek neki? Vagy csak integessek át, ha az út másik felén jönnek? Ciki lenne neki a haverjai előtt visszaintegetni?:D
16/L (ő 16/F)
2009. jún. 19. 07:24
1/8 anonim válasza:
jaj dehogy, persze hogy köszönj rá!ha távol van akkor ints neki nem kell ezerrel csak egy kis intés:D
2/8 anonim válasza:
Az első válaszolót kiegészítve.. nem kell ezerrel csak egy kis intés... ( azért vegye észre azt a kis intést). Amúgy meg nyugodtan ráköszönhetsz, én konkrétan ejtenék arra, hogy ottvanak e a haverjaim vagy se.
3/8 anonim válasza:
Integess és mond, hogy jóreggelt:)
ennyi:)
sok sikert:P
4/8 A kérdező kommentje:
de a haverja (akivel van) nem cikizik majd az integetés miatt?:D
2009. jún. 19. 08:08
5/8 A kérdező kommentje:
*haverjai, akikkel van
2009. jún. 19. 08:08
6/8 anonim válasza:
megeshet de nem hiszem...
amugy meg a fiúk mindíg cikizik egymást...ahogy alkalom nyílik rá:)
ha mégis cikizik akkor is túléli:P:)
de nyigivan...xsak integess neki de ne 1000-rrel:)
7/8 anonim válasza:
Ha én lennék a srác helyébe nemhogy lekakkantanám mitgondolnak a haverok de örülnék neki ha egy csaj akivel eddig csak msn-ről ismerjük egymást rámköszönne vagy integetne
8/8 A kérdező kommentje:
:))) köszi.
2009. jún. 19. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!