Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ez azt jelenti hogy bejövök neki, vagy csak meg akar húzni?
14/L vagyok, a csávó 17/F
Még régebben számot cseréltünk, aztán felvett msnre és írja h mennyire szép vagyok, meg k*rvára bejövök neki.stb.
Állandóan cicának hív, meg mindig találkozni szeretne velem, prograokat szervez, meg ilyenek. De tett utalást a szexre, és azt tudom h ő már nem szűz.(de én mondtam h várnék a szexel, de ő akk is tesz utalásokat..)Állandóan percerzkedik meg hasonlók..
Szerintetek bejövök neki, vagy csak a szexre kellek?
berverzkedik*
ezt jól elírtam fuck" XD
deszar.. :S
amúgy kérdeztem, és azt mondta h ha csak meg akarna húzni akkor azt megmondaná
Ez ilyen álszent duma, hogy "megmondanám, ha csak dugni akarnék". Cicának hív stb...
Ez ilyen mai szuperdivatos cicafiú, az is biztos.
Előbb vagy utóbb egy pár ilyen patkány úgy is ki fog használni.
értem. amúgy nem egy menő srác.. vagyis rengeteg csaj döglik utána , de ennek ellenére tök normális..
de megkaphatna millió csajt, akkor miért pont engem akar meghúzni, ha ráadásul nem is akarok vele lefeküdni(és ezt tiszteletben fogja tartai elmondása szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!