Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi a lány ideálotok?
Külső és belső tulajdonságok is érdekelnének! Például magasság, testalkat, hajhossz és hajszín, szemszín, érdeklődés, stb. Befolyásolná a döntéseteket a vallás vagy a politika?
Van bármi kizáró ok?
Ideált kérdeztél, úgyhogy azt írok.
Magasság: 150-155cm
Testalkat: vékony
Hajhossz: fenékig érő
Hajszín: szőke
Szemszín: kék
Érdeklődés: sport, divat stb
Vallás: agnosztikus
Politika: elmegy szavazni, de nem politizál
- 150-155 cm magas
- fekete hosszú haj (a rövid is elèg szexi)
- barna szem, de amúgy ez mindegy
- vèkony
- 36 os láb
- vallás teljesen mindegy
- politika terèn szintén mindegy, megvan mindenkinek a saját véleménye és ennyi
-legyen nyugodt és törekedjen arra, hogy boldog legyen
Ha valakire illik ez a leírás akkor azonnal írjon. 😂
Egy próbát megér nem?
Magam se vagyok annyira vészes parti. 😌
24/f
17 éves bi lány vagyok, ennek fényében olvassátok :)
Az én ideálom 18-20 év körüli, pici, kb 160 cm magas csajszi, normál, egészséges testalkattal, ne legyen szélsőséges semmilyen irányba :D A mell, popsi mérete mindegy, csak lehetőleg formás legyen. :)
Arcra szeretem ha persze, szép, de nem az a tipikus babaarcú szépség, hanem kicsit különlegesebb, az jobban megfogja a tekintetem :D
Szeretem a szép kék/zöld/szürkés szemeket, szeplőket. Tetszik ha egy lánynak állig ér a haja kb, vagy akár rövidebb is. És imádom ha valami érdekes színűre van festve, főleg a kék vagy rózsaszín jön be :D
Stílusra nagyon tetszik ha valami alternatív, a legjobb ha punk mert én is az vagyok 😁 de azon belül szeretem ha kicsit nőiesebb, persze már full fiús lány is tetszett, de talán jobban illik hozzám valaki lányosabb :)
A belső már bonyolultabb kérdés, nincsenek ilyen határozott elképzeléseim, mert szeretem ha valaki különleges és akár nem is értünk egyet néhány dologban :D
De alapvetően legyen egy világra nyitott, érdeklődő, okos lány. Legyen bújós, és szeresse hogy védelmezni akarom, meg hercegnőként kezelem :D legyen határozott elképzelése a világról és legyen egy egészséges magabiztossága
A politika fontos, de csak annyira hogy ne legyen dk-s, fideszes, vagy náci :D
Lehetőleg biszex legyen, a leszbikusok sokszor elítélnek más biszexeket meg bizalmatlanok velük.
Jó ha érdekli a zene, főleg punk ugyebár, de sok mindent szeretek én is. Szeresse lehetőleg a verseket, képzőművészetet. A természet, állatok szeretete is nagyon fontos nekem. Lehessen vele koncertre járni, iszogatni, legyen bulis arc :D de nem kell nagyon extrovertáltnak lennie, én se vagyok az, csak ketten azért tudjunk szórakozni
Hirtelen igazából ennyi jut eszembe
Persze nem elvárás ez a sok minden, csak egy teljesen tökéletes lány nekem így nézne ki ^^
Ha véletlenül itt jár álmaim nője akkor írjon már 😆
magasság: 155-165 cm
testalkat: vékony
hajhossz: fenékig érő
hajszín: szőke vagy barna
szemszín: mindegy
20f
Magasság: 150-165cm
Testalkat: mindegy
Hajhossz: vállig vagy váll alattig érő
Hajszín: szőke - szőkésbarna - vörösesbarna
Szemszín: zöld - barna
Érdeklődés: állatok, divat, szabadtéri programok, filmek, könyvek, összebújós - iszogatás esték, erotika.
Vallás: mindegy
Politika: a saját terveire, illetve a közös terveinkre koncentrál ehelyett
Kor: 15 - 25 között kb.
Előny: Szeretetéhes, szerethető.
+ Nagyon szőrös a "nunija" és szereti ha oda-oda téved a nyelv. Nem hátrány, ha szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!