Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít az, hogy a jelöltednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít az, hogy a jelöltednek a szülei együtt vannak-e még, vagy csonka családban nőtt-e fel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy következtetsz-e ebből bármire. Például akinek még mindig együtt vannak a szülei és láthatóan jól megvannak, feltételezed-e, hogy valószínűleg jó példát tanult el a partnerjelölted egy kapcsolat stabil fenntartásához. Ha viszont a szülei elváltak, balhés volt a család, akkor esetleg rossz példát mutathattak, és még egyéb negatív hatások is lehetnek apa/anya nélküli felnevelésnek.

Számít ez neked valamit, legalább egy kicsikét, vagy egyáltalán nem veszed figyelembe, csak azt, amit a partnereden látsz?

2022. júl. 16. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es. Én pont a szüleim által tapasztalt negatív dolgok miatt éppen az ellenkezőjét csinálom szinte mindenben.

Anyura annyira nem hasonlítok, hogy el sem tudom mondani. Sokszor gondoltam azt, hogy örökbefogadtak, csak titkolják, de amúgy vér szerinti szüleim.

2022. júl. 18. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
11 de èn pont azt ìrtam hogy nem külsőleg feltetlen hanem a konfliktuskezelèse a parjàhoz valò viszonya lesz hasonlò. Èn a felesègemmel jàrtam ùgy hogy egesz èleteben azt mondogatta milyen negatìv pèlda az anyja szàmàra ès eppen azt csinàlta velem ès a gyerekekkel mint az ő anyja a ferjèvel ill gyerekeivel
2022. júl. 18. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

12 értettem én. Nem csak külsőleg nem hasonlítok anyukámra. Belsőleg is teljesen más személyek vagyunk. Amilyen nevelést ő otthon kapott ő sem olyat adott át nekem.

Anyu és én is tudtunk a saját anyánk hibáiból tanulni 😊

2022. júl. 18. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
13 èrtem, nagyon jò hogy ilyen vagy! Egyebkènt èn is tudom mik voltak èdesapàm hibài ès pròbàlom elkerûlni nem olyan lenni. Köszönöm h megosztottad. Szèp napot kìvànok!
2022. júl. 19. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!