Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít az, hogy a jelöltednek a szülei együtt vannak-e még, vagy csonka családban nőtt-e fel?
Arra gondolok, hogy következtetsz-e ebből bármire. Például akinek még mindig együtt vannak a szülei és láthatóan jól megvannak, feltételezed-e, hogy valószínűleg jó példát tanult el a partnerjelölted egy kapcsolat stabil fenntartásához. Ha viszont a szülei elváltak, balhés volt a család, akkor esetleg rossz példát mutathattak, és még egyéb negatív hatások is lehetnek apa/anya nélküli felnevelésnek.
Számít ez neked valamit, legalább egy kicsikét, vagy egyáltalán nem veszed figyelembe, csak azt, amit a partnereden látsz?
10-es. Én pont a szüleim által tapasztalt negatív dolgok miatt éppen az ellenkezőjét csinálom szinte mindenben.
Anyura annyira nem hasonlítok, hogy el sem tudom mondani. Sokszor gondoltam azt, hogy örökbefogadtak, csak titkolják, de amúgy vér szerinti szüleim.
12 értettem én. Nem csak külsőleg nem hasonlítok anyukámra. Belsőleg is teljesen más személyek vagyunk. Amilyen nevelést ő otthon kapott ő sem olyat adott át nekem.
Anyu és én is tudtunk a saját anyánk hibáiból tanulni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!