Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja egy ferfit ha a baratnoje nagyon termeszetes kulsoleg?
Mik a tapasztalatok?
En szebbnek erzem magam smink nelkul, nem a jol az arcomnak az alapozo, nincs ra szuksege a boromnek es mindententol gyulladt pattanasaim lesznek. A szememet szoktam csak kifesteni, de legtobbszor csak szempillagondoritot hasznalok.
Mukormom sincs, termeteszetes vagyok teljesen. Csak a hajamat szoktam vasalni mert a derekamig er es muszaj hogy szepnek erezzem
Nem vettem rajta eszre, de remelem ez nem zavarja a paromat..nem tart ettol kevesbe noiesenek?

Minek aggodsz ilyen hülyeségen?
Ennyire sekelyesnek gondolod a parodat??

Nem. Egy FÉRFI ezt pont hogy nagyon is ertékeli. Csak az éretlen kölyköknek, vagy az izomagyaknak kell a tulmaszkolt cicababa.
Vilag életemben csak alkalmakra tettem föl pici sminket, vagy még akkor se. Es ezt minnden, vagyis majdnem minden barátom értékelte.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!