Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megmutette a melleit. Beszéltünk errol, jeleztem hogy nem biztos hogy tetszeni fog. O kijelentette hogy nem érdekli neki új mell kell. El is készült, meg elvileg szebb lesz idővel de szerintem rusnya természetellenes ?
És hát. Nem tetszik. Azóta sötétben vagyunk együtt meg nem olelem át mert megfogni is rossz.
O be van sertodve mert nem tetszik nekem az, amire azt mondtam hogy nem biztos hogy tetszeni fog, O meg azt mondta hogy nem szamit hogy mi tetszik nekem.
Jogos a sertodese ? Szemét vagyok hogy nem tetszik ?
Remélem nem te fizetted 😜
Amúgy szerintem korrektül reagàltad le, ndm lehet a viselkedésedre panasz.
#kauzalitàs
Szerintem soha nem lesz olyan mint egy igazi, főleg fogásra nem. Én párom csak egy szemöldöktetoválásra vágta lazán oda, hogy ha nem tetszik, akkor így jártam. Az biztos, hogy nem nézegettem volna sokáig,ha ronda lesz, és szerintem ő sem gondolt volna bele, hogy ezzel elveszíthet, ahogy a te párodat sem érdekelte mielőtt kés alá feküdt.
Ez kb a olyan mint mikor a nők azzal ámítják magukat, hogy ha szeretett vékonyan, akkor majd kövéren is fog, csak ez nem ilyen egyszerű.
Pedig szerintem ha az ember kapcsolatban van, akkor az is fontos neki, hogy mi tetszik a szerelmének. Nyilván a saját tested felett te döntesz, de nekem személy szerint fontos, hogy a páromnak is tetsszek, ne csak magamnak. Pl ha nekem nem tetszik egy telitetovált pasi, akkor a párom ne álljon neki telivarratni magát, mert tudja jól, hogy elhagyom. Ugyanígy én sem csináltatok szilikonmelleket, ha a párom undorodik tőlük, mert ez kicseszés lenne vele szemben. Ha esetleg szakítanánk, akkor majd utána megcsináltatom, ha nagyon szeretném(bár nekem sem tetszenek a szilikoncicik, inkább örülök a B-s természetes melleimnek, mint valami mű lufinak).
Szóval én a helyedben már csak az ilyen önző hozzáállása miatt is dobnám, mert láthatóan szarik bele, hogy neked mi a jó.
"Pedig szerintem ha az ember kapcsolatban van, akkor az is fontos neki, hogy mi tetszik a szerelmének."
Fordítva meg, ha valaki szereti a párját, fontos neki, hogy az jól érezze magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!