Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megmutette a melleit. Beszéltünk errol, jeleztem hogy nem biztos hogy tetszeni fog. O kijelentette hogy nem érdekli neki új mell kell. El is készült, meg elvileg szebb lesz idővel de szerintem rusnya természetellenes ?
És hát. Nem tetszik. Azóta sötétben vagyunk együtt meg nem olelem át mert megfogni is rossz.
O be van sertodve mert nem tetszik nekem az, amire azt mondtam hogy nem biztos hogy tetszeni fog, O meg azt mondta hogy nem szamit hogy mi tetszik nekem.
Jogos a sertodese ? Szemét vagyok hogy nem tetszik ?
"de egy kapcsolatban a nők jellemzően a párjuk kedvéért öltöznek ki, mert nekik akarnak tetszeni"
Nem. Nekem pl. van egy stílusom, nem vennék fel tőlem idegen ruhákat a párom kedvéért. (Mellékesen meglehetősen szomorú, hogy a férfiak nem akarnak tetszeni.)
"Nők meg jönnek ezzel a műmell=önbizalom baromsággal, de ha van párjuk akkor minek?"
Nem értem a kérdést. Ha van párja, akkor minek önbizalom?
"Nem értem a kérdést. Ha van párja, akkor minek önbizalom?"
Pont ez az amit én sem értek sokkszor, hogy a nők, még ha egyedülállók is, mindig ezzel a szöveggel indokolják, hogy ezért nagyobbítatták meg a mellüket. Ebben a kapcsolatban sem értem, hogy mi szükség volt rá? Lehet a barátnőnek is volt, azért kellett neki is.
Igazából megereszkedett meg összement, és zavarta. Igen ám de most még rondabb lett, ha a hátán fekszik még elfogadható de ha felül esetleg meg is támaszkodik összevissza áll , olyan groteszk, mintha a walking deadbol szabadult volna.
Most ruhában elvileg jó és majd a strandon Kovács Géza lángos sütő mesternek tetszeni fog. Persze csak egy példa volt, bárki akit nem ismer idegen és ruhában látja annak esztétikus lesz, és neki fontos hogy egy idegen zsíros hajú csávó csettintsen egyet a nyelvével a kirohadt fogai mögül hogy ő de jól néz ki.
Csak én meg látom levetkozve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!