Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek volt prosti a barátnője az ciki?
#1 nekem semmi közöm hozzá sexuálusan. Egy ismerősöm által ismertem meg de annak sem volt köze hozzá. Mert más okból ismerte az is meg. Viszont a nő szeretne velem ..hát most nem tudom hogy fogalmazzak "élni". En meg nem találtam jó ötletnek mert nem tartotta diszkréten amit csinál. Egy idő mulva a társaságom erről pletykálna.
Az igenyesség a sexualitasban is kell hogy jelentkezzen. Ha van egy csinos társad de fabábu akkor az igenyesség? Az nem igénytelenség ha valaki Mc ben eszik.
Tóbbieknek: A vicceket most hagyjuk.
"Az igenyesség a sexualitasban is kell hogy jelentkezzen. Ha van egy csinos társad de fabábu akkor az igenyesség? Az nem igénytelenség ha valaki Mc ben eszik.
Tóbbieknek: A vicceket most hagyjuk."
Pedig én is vicceltem. :)))))
Ez a fabábus dolog baromság. Egy-két komolyabb kapcsolat (+ néhány rövidebb kaland akár) után is rengeteg mindent tud már egy átlag huszonéves, amit a "kollégák/kolleginák" nem. Nem mellesleg kevesebb az esélye, hogy megjátsszák azt, hogy tetszik nekik, mint a munkahelyen, stb. A számszerűség pedig nem lesz igényesség.
Hogy egy hasonló példát mondjak: Lehet jó cukrász az is, aki 4-5 féle sütit emberien el tud készíteni, mint az a gyorstalpalón végzett kontár, aki cukorbetegre eszi magát a sütikből, de egy linzertésztát nem tud tisztességesen összerakni a családjának otthon.
Nem azert tettem fel a kerdést hogy engem minősitsen. Arra nem vagyok kivancsi. Vélemenyeket vartam hogy ko hogyan gondolja. De nem azt hogy en milyen vagyok esetleg milyen lehetek ismeretlenül.
#16:
Nem is erre céloztam. Nem a személyedre. A döntéseid helyességére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!