Nagyon ciki, ha találkoztam a némettanárommal és a barátnőjének (kb 30 éves) zavaromban sziával köszöntem?
Cikinek ciki, de már megtörtént.
Legfeljebb, ha ennyire zavar, utólag elnézést kérsz.
Jaj olyan nálunk is volt, hogy letegeztek egy-két tanárt :) az egyikük 35 évesen végzős srácnak nézett ki. De ő ezt tudta is magáról, sosem vette zokon, amennyiben a baki után az illető diák megadta neki a tiszteletet.
Szóval a lényeg, hogy vannak ennél kínosabb szituk is. Nem hinném, hogy a hölgy nagyon magára vette, pláne, hogy tényleg nem öreg.
Szerintem egyáltalán nem. :)
Az én gyerekem még általánosba jár, de nyáron vele is előfordult, hogy összefutottunk egy városi rendezvényen a tanárával. Én megálltam vele beszélgetni, mert amúgy is jóban vagyunk, a gyerek pedig simán lesziázta. Egy pillanatra megfagyott a levegő, de nem történt semmi, a gyerek lesütötte a szemét és elsomfordált. Nyár volt, nem iskolai szitu, teljesen érthető, hogy elrontotta.
Búcsúzáskor már odafigyelt, és köszönt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!