Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hosszú lesz.

A történet lényege, ismerek egy leányzót, én nem szimpatizálok vele túlzottan. Számomra gyerekes, beképzelt, és züllött. A gyerekességet úgy értem, hogy azt hiszi művészi és egyedi, és amikor az ember megmutatja neki, hogy ez nem igazán helytálló (egy másik általa bálványozott lánytól vette át a dolgokat), akkor természetetesen vérig van sértve, puffog. Engem azzal próbált meg megsérteni, hogy ő biszex, de én nem jövök be neki, amire én csak nevetni tudtam, mivel hetero vagyok, így kicsit mellélőtt =) Tudni kell személyesennem találkoztam vele, neten vette fel velem a kapcsolatot, ki tudja mért.

Időközben megismerkedtem személyesen egy másik társasággal, akik mind nagyon szimpatikus emberek, és mint kiderült (tényleg oltári véletlen folytán), hogy az egyik srác szerelmes ebbe a lányba már fél éve, és ő azt hiszi, hogy ha újra találkoznak akkor összejönnek. Messze laknak egymástól, így kb hetente 2× 3× felhívja a srác telefonon, órákig dumálnak, mégis olyan információkat nem tudott a srác a lányról, amik engem megleptek. Szegényke nagyon komolyan gondolja, és nagyon kedveli a leányzót.

Na most, nekem fél év alatt a lány nem említette a fiút, pedig folyamatosan mesélte, hogy ezzel azzal megy randizni, és x meg y pasi érdekli.

Lényegében annyi érdekelne, hogy csak szerintem játszik a lány a sráccal, vagy ettől függetlenül gondolhatja komolyan? Volt-e valakinek hasonló élménye esetleg a lány oldaláról, aki komolyan gondolta?

2010. szept. 21. 15:43
 1/9 A kérdező kommentje:
(Kimaradt: a fiú 17 a lány 15 éves)
2010. szept. 21. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha téged nem érdekel a csaj, akkor nem mindegy neked mi van? Az legyen a másik pasi meg a csaj dolga.
2010. szept. 21. 15:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, mert csaj vagyok =) A srác viszont nagyon jó ismerősöm, és nem szeretném ha megbántaná.
2010. szept. 21. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez tudod olyan dolog, hogy nagy beleszólási jogod nincs. Tanácsot adhatsz, amit vagy megfogad, vagy nem.
2010. szept. 21. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék nyíltan beleszólni, ha megfigyelted volna a kérdésem legfőképp arra irányúl, hogy volt-e olyan, aki így komolyan gondolta. Szeretném ha boldog lenne a srác, és ha esélye van arra, hogy a csaj komolyan gondolja akkor szorítok nekik, ha nem, akkor nyílván csak a véleményemet mondhatom el mindkettőnek. Viszont ha te ennyire álszent vagy, hogy mások dolgába ne szóljunk bele akkor, mért irogatsz ide, pláne úgy, hogy nem is válaszolsz a kérdésemre, ahelyett, hogy a saját dolgoddal foglalkoznál te is? ;)
2010. szept. 21. 15:56
 6/9 Funktasztikus ***** válasza:
mindenki a saját kárán tanul.. azért óva intést ha adsz az nem roszz
2010. szept. 21. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Válaszolok, ha ez megnyugtat. Komolyan gondolja a lány a játszadozást a pasival. Ha feltünt volna az, hogy te tanácsot kértél, s arra kaptál is egy olyasmi választ amit egy külsős adhat komolyabb ismeretek nélkül, akkor nem írnál vissza ilyeneket. De szerintem az, hogy beszélsz a sráccal még nem gond, viszont ha jót akarsz neki, akkor hagyod hogy ő döntse el a dolgait. Elhiszem, hogy jót akarsz neki, hiszen fontos neked, de néha azzal tesz jót az ember az ismerősének, ha hagyja hibázni.
2010. szept. 21. 16:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Félreértesz, nem akarok közbeavatkozni. Megtanultam mára már, hogy nem lehet megmenteni az embereket a saját hibáiktól. Én elmondtam, hogy nekem milyen tapasztalataim vannak a csajjal kapcsolatban, innentől kezdve természetesen a srác döntése. Ez csak 1 KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS a részemről, hogy lehetséges-e az, hogy a lány komolyan gondolja a kapcsolatot a sráccal. Nem az érdekel, hogy közbeszóljak-e vagy sem =)
2010. szept. 21. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Még te sem látsz bele a lapokba.Mi még annyira sem.Kérdezd meg az illetékes elvtársnőt,hogy mit gondol a haverodról.Bár nem értem miért anyáskodsz a srác felett,annyira jóban nem lehettek.Ha ennyire szíveden viseled a sorsát,akkor mentsd meg,és legyél te a barátnője.Úgysincs senkid.
2010. szept. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!