Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, komolyan gondolja?
Előre bocsátom, hosszú lesz.
A történet lényege, ismerek egy leányzót, én nem szimpatizálok vele túlzottan. Számomra gyerekes, beképzelt, és züllött. A gyerekességet úgy értem, hogy azt hiszi művészi és egyedi, és amikor az ember megmutatja neki, hogy ez nem igazán helytálló (egy másik általa bálványozott lánytól vette át a dolgokat), akkor természetetesen vérig van sértve, puffog. Engem azzal próbált meg megsérteni, hogy ő biszex, de én nem jövök be neki, amire én csak nevetni tudtam, mivel hetero vagyok, így kicsit mellélőtt =) Tudni kell személyesennem találkoztam vele, neten vette fel velem a kapcsolatot, ki tudja mért.
Időközben megismerkedtem személyesen egy másik társasággal, akik mind nagyon szimpatikus emberek, és mint kiderült (tényleg oltári véletlen folytán), hogy az egyik srác szerelmes ebbe a lányba már fél éve, és ő azt hiszi, hogy ha újra találkoznak akkor összejönnek. Messze laknak egymástól, így kb hetente 2× 3× felhívja a srác telefonon, órákig dumálnak, mégis olyan információkat nem tudott a srác a lányról, amik engem megleptek. Szegényke nagyon komolyan gondolja, és nagyon kedveli a leányzót.
Na most, nekem fél év alatt a lány nem említette a fiút, pedig folyamatosan mesélte, hogy ezzel azzal megy randizni, és x meg y pasi érdekli.
Lényegében annyi érdekelne, hogy csak szerintem játszik a lány a sráccal, vagy ettől függetlenül gondolhatja komolyan? Volt-e valakinek hasonló élménye esetleg a lány oldaláról, aki komolyan gondolta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!