Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasas komolyan azt várja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasas komolyan azt várja, hogy én kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Dobok egy mosolyt, jön utánam, mint egy kiskutya, de nem szól hozzám, csak néz. Miért nem lehet egy szia, hogy vagyot kinyögni? Most tényleg csak engem idegesít, hogy valaki ennyire gyáva balf@sz vagy jóképű fasziként hozzá van szokva, hogy Őt szedik fel és a kisujját sem kell mozdítania?!

2022. júl. 12. 18:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze, a telefonszámom. Majd ha elkéri, de előtte még kinyög egy sziát. Ha ennyire képtelen, akkor nő comment. Nem a nőknek kell pasikhoz odamenni. Mosolygás, kacsintás, szemezés többször. Ha ennyiből nem ért, akkor besz@ri balf@sz. Te sem értesz a csajozáshoz utolsó. Az ilyen kus b@zik el vannak maguktól szállva, hogy a kisujjukat nem mozdítják meg egy nőért. Egy nőnek annyi dolga van, hogy bíztassa a másikat és nem az, hogy tálcán kínálja magát.
2022. júl. 12. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
A kérdezővel értek egyet. Általában normális férfi leveszi, ha egy nőnek tetszik és mer kezdeményezni. Aki nem, az egy pcs. Én sem adnám oda ilyennek a számomat.
2022. júl. 12. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Na ok, tudod mit, ha volt kacsintás is akkor feladom, beszari az ember, engedd el :DD
2022. júl. 12. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudod, hogy egyáltalán érdekled? :D Talán félre értetted a mosolyt. Sőt... Valószínűleg, csak mint eladó kedves akart lenni. Az én munkakörömben is előfordul, hogy foglalkoznom kell emberekkel, és rájuk is szoktam mosolyogni, de csak kedvességből. Remélem nem gondolják, hogy rájuk gerjedtem :D :D
2022. júl. 12. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kus b@zik el vannak maguktól szállva, hogy a kisujjukat nem mozdítják meg egy nőért.". Akkor még is miért az ilyen kis bzik kellenek ? Jó erőszakos nő lehetsz .. ez már durva!
2022. júl. 12. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hogy hulye vagy, ezert nem lepett feled
2022. júl. 13. 01:16
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Mindkettőtök viselkedése gáz.
2022. júl. 13. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!