Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog lépni a pasas vagy nem?
Egy kollegam sokatflörtölt velem , mindenki szamara nyilvanvaló volt hogy bejövökneki .
De mivel elettarsa van es sose lepett konkretan , annak tudtam be , hogy csak jatszik a gondolattal es nem foglalkoztam vele , amúgy jatekosan vettem a lapot , mert ertem a trefat
Amúgy a pasas elegge hasas is es cukorbeteg , negyvenkilenc éves tehat az egézségi állapota se tunik rózsásnak es mind mondja hogy fogyni szeretne mert igy nem tudja elfogadni magát
Még egy érv , hogy nem tud lépni
Karikagyurut is hord , habar élettarsa van nem felesege , de a kötelek fontos lehet a szamara , ami szep es jó
Par hete egy 26 eves vekony roma csaj kezdett ra nyomulni es ö úgy nez ki , hogy veszi a lapot .
Mikor a csaj nem jön elegge levan törve stb , nem vegzi a munkajat , lóg stb es anyam szerint csak biztatni akarja
En lattam hogy mas nök próbálkoztak nala es azokat lekoptatta eleg nyersen, de a hiúságát legyezte annyira , hogy utana kedvesebb lett veluk , de nem törödött veluk
Ezt a csajt folyton dicseri stb
A pasi jó családból van , vagyonos
A kerdes az , hogy ebben az esetben fog e lepni vagy csak kiéli magát ilyen munkahelyi flörtökben , es neki éppen elég ?
Nem fog.
De az egoját legyezgeti, ahogy te is írtad, illetve ha kap ajánlatotbszexre, akkor élni fog vele.
De semmilyen komoly szándékot ne feltételezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!