Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Számotokra vonzzó egy kövér pasas?
"nem szeret mozogni/sportolni/edzeni"
Az ember aztán eldöntheti, hogy mit szeret. Én sem szeretek, számomra a világon a legunalmasabb dolog, hiába pontoztok le érte.
Amúgy volt kövér párom (megjegyzem, hogy akkor nagyon le voltam fogyva, szóval nem azért, mert "csak ez jutott"), és vele is a megbízhatatlansága miatt lett vége. Nem volt őszinte, nem lehetett hitelt adni az ígéreteinek. Nem azért jöttem össze vele, mert "jaj, maci", hanem azért, mert teljesen más személynek mutatta magát, de a testalkata nem is zavart.
4:
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Szóval szeretni szinte senki nem szeret edzeni, mozogni, sportolni, mert fájdalmas, kemény, nehéz, stb. Mégis sokan csinálják, hogy egészségesek maradjanak, jól nézzenek ki, ilyenek.
Szóval lusta erőt venni magán ezekhez a tevékenységekhez. Így értettem. És ez megint nem hízelgő tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!