Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasas komolyan azt várja, hogy én kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Dobok egy mosolyt, jön utánam, mint egy kiskutya, de nem szól hozzám, csak néz. Miért nem lehet egy szia, hogy vagyot kinyögni? Most tényleg csak engem idegesít, hogy valaki ennyire gyáva balf@sz vagy jóképű fasziként hozzá van szokva, hogy Őt szedik fel és a kisujját sem kell mozdítania?!2022. júl. 12. 18:46
1/17 anonim válasza:
Most ezzel jössz, de ha bedobja, hogy szia, hogy vagy, akkor meg nem elég kreatív, hát most komolyan mit várt? stb.. :D
2/17 A kérdező kommentje:
Most mondtam egy kiragadott példát. A nézésnél jobb.
2022. júl. 12. 18:51
3/17 anonim válasza:
Te nem az a csaj vagy aki abba a boltba járkál 4 hónapja ahol egy srác mosolyog rá? Elég gyerekes ez a dühkitörés. Javaslom hogyha akarsz valamit a csávótól akkor az itteni felhasználók fárasztása helyett inkább menj oda és kezdj el vele beszélgetni. De remélem lekoptat és megmenekül tőled...
4/17 Senior Séf válasza:
Add meg neki az isnta elérhetőségedet. Ma az a tévképzet uralkodik, hogy ismerkedni csak buliban, vagy a neten lehet.
5/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerintem azt várja, mert ehhez van szokva. Pláne, ha jóképű. Ráadásul ez azt is jelenti, hogy beképzelt és oda van magától. De ha gyáva, azzal se vagy kisegítve. Azért nem egy kommunikációs magaslat egy szia kimondása. Én a helyedben nem mennék oda. Dámázz vele kicsit... Hamar kiderül, hogy esik neki, ha ejtessz rá.
6/17 anonim válasza:
Mert megérdemeljük "hercegnő"!😉
7/17 anonim válasza:
Ha ennyire kell neked, miért nem kezdeményezel?
8/17 A kérdező kommentje:
Mert küldtem jeleket és ha azt nem tudja, értelmezni, akkor sokra megyek vele
2022. júl. 12. 20:13
9/17 anonim válasza:
Ma egy nő, aki jeleket küld, azt holnapután úgy hívják majd, hogy macskás néni.
10/17 anonim válasza:
Egy mosoly? Ez a nagy jel amit küldtél? Bocs de ha szerinted a pali gyáva akkor te meg szar vagy pasizásban. Gondolom a telefonszámod nehéz lenne neki odacsúsztatnod, de mondjuk a hozzáállásod miatt jobban is jár valószínűleg ha nem lesz köztetek semmi, te meg füstölögj csak magadban a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!