Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz,ha én válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz,ha én válaszokat akarok?

Figyelt kérdés

Vn egy pasi akivel írogattunk meg 1x találkoztunk, de egy ideje alig írt,általában én kerestem,aztán direkt mondtam neki,hogy én nem fogok írni,de ő írjon amikor akar,ő tudja mikor ér rá.Ez 1 hete volt,azóta sem jelentkezett,engem ez nagyon bánt,nem tudom elengedni,tegnap méghozzá,véletlen neki küldtem el 1 üzenetet,amit egyből kitöröltem,de szerintem olvasta,nem reagált rá semmit sem.

Arra gondoltam írok neki,megkérdezem,miért nem keres,mert úgy érzem,ennyit még megérdemlek,és nem tudnám elengedni addig míg nem tudom az okokat.Szeriteke ez mennyire jó ötlet?

2022. júl. 10. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne alázd meg magad még ennél is jobban, legyen egy kis tartásod. Ezt a fickót te minimálisan sem érdekled, teljesen mindengy, hogy miért. Attól, hogy megtudod még nem fog akarni. És ami neki nem kell, majd másnak igen - és futni fog utánad. Fel a fejjel, igyál egy pohár bort és élvezd a napsütést.
2022. júl. 10. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Hat igen jo erzes tud lenni mikor egy csajt welnessezni viszel, majd adsz neki egy szives macit, csokot ad atolel koszoni szepen, aztan aznap este massal kuratja magat. :D Azok akik ezt csinaljak mondjuk megerdemlik hogy egesz eletukbe boldogtalanok legyenek es mindenki csak kihasznalja oket. De kerdezo lehet pont nem erdemli meg
2022. júl. 10. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a ghosting jelensége. Azért nem válaszol, mert nem akar tőled semmit. Ha nagyon akarod, megpróbálhatsz még egyszer ráírni, hogy mi baja van, de én nem tenném. Elég megalázó, és valószínűleg erre sem válaszolna.

Van egy tök jó regény a témában, Szellemek a címe. Elég jól bemutatja a jelenséget, és hogy milyen nehéz ilyenkor elengedni a miérteket.

2022. júl. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!