Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz,ha én válaszokat akarok?
Vn egy pasi akivel írogattunk meg 1x találkoztunk, de egy ideje alig írt,általában én kerestem,aztán direkt mondtam neki,hogy én nem fogok írni,de ő írjon amikor akar,ő tudja mikor ér rá.Ez 1 hete volt,azóta sem jelentkezett,engem ez nagyon bánt,nem tudom elengedni,tegnap méghozzá,véletlen neki küldtem el 1 üzenetet,amit egyből kitöröltem,de szerintem olvasta,nem reagált rá semmit sem.
Arra gondoltam írok neki,megkérdezem,miért nem keres,mert úgy érzem,ennyit még megérdemlek,és nem tudnám elengedni addig míg nem tudom az okokat.Szeriteke ez mennyire jó ötlet?
Hát ez a ghosting jelensége. Azért nem válaszol, mert nem akar tőled semmit. Ha nagyon akarod, megpróbálhatsz még egyszer ráírni, hogy mi baja van, de én nem tenném. Elég megalázó, és valószínűleg erre sem válaszolna.
Van egy tök jó regény a témában, Szellemek a címe. Elég jól bemutatja a jelenséget, és hogy milyen nehéz ilyenkor elengedni a miérteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!